Mazi bile valjda uctivo bilo se...ako se pogodam jas doma togas ke vidat i zakon i se..ne toleriram nekoj da voznemiruva postari lugje sto mi se mili
Какво искуство имате со каматите во Мкеш?? За 116.000ден. каснење од пола месец или цел колку е каматата?
m kes kasnam 2 meseca ... duri za edna nedela mozam da platam .. e sega vo meguvreme me interesira posle kolku neplateni rati doagaat doma?? i mislam deka prvo toj sto doaga treba da kontaktrira telefonski so nas... vo meguvreme imam vo profi i sn fin.. si plakav i mislam deka e zatvoren veke kreditot na moe iznenaduvanje od 3000 vo profi i od 2200 vo sn mi se javuvaat za vo profi 10000 a vo sn 11000 da platam dodeka vo mkses 25000 za ratite ... vo sprotivno sn i profi ke me blokiraat na smetka a mkes doma .. pa zatoa ve prasuvam za kolku neplateni rati doagaat i ovie za kolku blokiraat.. mislam izvrsitel ne e so cela blokada
Pozdrav imav prasanje kon grupava ili po detalno koj ima iskustvo imam zemeno kredit iute monimaks bev vraboten u privatna firma znaci so dogovor po mesec pred mesec ne bez so zdravje dobar I imam praeno opercia ima mesec I 1 nedela so lezim doma firmava kaj bev vraboten mi go iskluci dogovorov zaradi 1 ne vraboteni denovi problemov e deka kasnim so rative ova e 2 rata I neznaem kako da se snajdam deka take se rabotive filialive mi se zakanuvat do izvrsitel ne sa krivi ni tia sostojbava e zaebana kaj mene koj ima iskustvo ili nesto vake dali e mozno nekoj sovet pozdrav .
iute posle 2rata so docnenje go prekinuvaat dogovorot i barat cel iznos da se plati vo rok od 5 dena vo sprotivno blokada na smetka so izvrsitel ..
Запреа ли барабите со тоа давање кредити со украдени лични карти? Немам одамна прочитано таков случај. Еднаш пишав на Фб кај премиерот, кога планираат да наложат на ФД да ги обештетат луѓето што ни криви, ни должни враќаат пари што друг ги потрошил. Ова не верувам дека го има некаде во свет, ама во сиромашна Македонија го има. И народов после 100 прочитани сведоштва, не знам како наивно ја сфаќа работава.
imam izvrsitel vekje sto mi stopira na plata odreden iznos sega imam kredit na kredisimo im go plakjav edna rata preskoknav i sega edna i uplatam oni odma pocnat so zamaranje za drugata pa zakani izvrsiteli ova ona resiv da ne i go vrakjam zatoa sto sekako se selam od drzavata me intersira dali mozat sega mi e pocnato porodilnoto da mi go soprat od kartickata
Ти ако сакаш можеш и на Сатурн да се преселиш, парите мора да ги вратиш и на извршителот и на брзиот кредит. Може да ти ја блокираат сметката ако не плаќаш.
Кога ќе дојде до извршител ќе ти ги сопираат од картичката секако. Така бившиот маж и направи на сестра ми. За жал таа си го врати кредитот
Ако влезе државава во европа таман за десетина години додека спечалиш сите ќе ти ги соберат странски пари шо си ги спечалила. Странство не те ваде сестрее да беше така сите ќе земавме кредити и ќе бегавме
Навистина да беше вака лесно, сите ќе земевме и ќе се иселевме од државава. Не знам како може да помислат да земат кредит и да не го плаќаат. Не е важно зошто е земен кредитот, нив тоа не ги интересира, ама мора да се плати, со одложување само каматата расте.
gadni se kreditive.. imam i jas zemeno i mn e loso toa so zemate drug za da pokriete rata na drug.. samo zaglavuvate .. vi kazuvam so iskustvo.. jas sum takov slucaj i sega se natrupaa i nema izlez .. a ne razmisluvam deka ne treba da se vrate naprotiv treba..
Така се лаже народов и после ете ти проблем. Треба да ги затворат овие лихвари. Како така даваат кредити само со лична карта