Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзи кредити

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sesil, 29 март 2017.

1. mariana88

mariana88 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Cim pisuvas, nemas rabota

2. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.527
    Допаѓања:
    12.706
    Не може да ми е крив прагот од вратата што сум се сопнала ако јас додека сум поминувала сум гледала во телефон наместо пред мене што има.. Како не сфаќате дека се доведувате во ситуација цел живот да бидете заглавени со тие брзи кредити затоа што мислите дека сте мн паметни..

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mariana88

mariana88 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Zenska i tebe te cekav, opustete se i uzivajte nemam zemeno pari, sto vi e, lele svoj leb jadete, tugjo gajle berete, kade pisav deka jas sum zemala? Daj olabevetee

4. Aenarion

Aenarion Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    265
    Во тој случај нема потреба да се плашиш. Во иднина било што да потпишуваш задолжително прочитај го договорот без разлика дали ти кажуваат дека е само формалност а ако не ти даваат копија тогаш сликај го, мора да имаш некаков доказ за во случај на некоја идна манипулација колку и да се мали шансите да се случи истата.

5. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.527
    Допаѓања:
    12.706
    Не береме туѓо гајле, него ти го нападна членот дека одел по куќи пари да зема.. Прво, тие што ти доаѓаат дома затоа што должиш, ти доаѓаат да наплатат пари кои ти ги дале на заем, не се тоа твој пари, него нивни, што ти си ги земала и треба да се вратат..

6. mariana88

mariana88 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    E dobro de i sega ako go "poznavas: clenot do utre da diskutirame dzabe e, ne go napadnav, kazuvam moe mislenje, nekoj ako gi saka neka odi kaj niv, ja sum svesna deka na forumov ima i takvi, mene ne mi se dopaga toa, sto im go pravat na narodot, i ne se dolzni pririsok da pravat, imaat sud kade sto moze da tuzat, jas sum videla primeri kade, so lugje ne vrakjaat, i si pominuvaat lesno, i toa kazuvav opsto primeri, ne deka ja sum zemala, nitu sakam od niv da zemam

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.182
    Допаѓања:
    36.613
    Не можам да разберам. Земате пари и после се чудите зошто ви доаѓаат дома? Не знаевте за тоа пред да ги земете парите? :wasntme:

Во банка ако земеш кредит и не платиш 3 рати, чао бела (facepalm)

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.331
    Допаѓања:
    126.094
    Ако нејќете да ви идат дома, или не земајте кредити од нив или плаќајте им ги на време. Блиските не се должни да трпат стрес ради вашата неодговорност. |(

9. mariana88

mariana88 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Ne zimajte kredit i da se kriete, sramota, stresovi prajte, ich ne vi treba od brzi krediti:devil:kamo da gi snema

10. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.549
    Допаѓања:
    15.787
    Ќе земаме и не ги враќаме :emo:

На Realist1 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  11. mariana88

mariana88 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Ajde stoTaman svadba ke napravime ahahahahhaal uste malku fimm ke snimas, i 100 dusi da ti komentiraat tuka, ne si vo pravo si ostanuvam neutralna i na moeto.
    1.jas kredit ne sum zemala i da sum moja stvar
    2.Spomnav primeri, jas gi ucam zakonite, nikoj ne smee da vrsi pririsok, i da te tepa pa ic, ima zakoni i nad nivv sega laku noc:hug:

12. 123a231

123a231 Нов член

Се зачлени на:
    14 декември 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Dobar den,izvinete sto pisuvam na ovoj fond bidejki nemam mkd.
    Sakam da vi kazam moe iskustvo,t.e indirektno so kreditive.
    Moja bliska licnost imase zemeno 11 kredita,neznam na koj nacin mu imaat odobreno,so ogled na primanjata sto gi imashe mesecno cudno mi bese.
    Rati od 13,14 000 zboram. Go baraa celo vreme na tel,licnosta ne odgovarase na povicite,pisma kolku sakas,no nieden pat ne dojde nekoj od naplaten centar kao sto kazuvaat deka doagjale. Jas se javiv na site,so site postignav dogovor,podobro so niv otkolku so izvrsiteli i sud. Neznam od sto begate,neznam ni kaj begate i zosto ednostavno ne zborite so niv. Ima opcija prenamena na dog kaj nekoi. Kaj nekoi kamatata e izracunata vo ratite ama kaj nekoi moze i da se namali.Koa vrekje si pogresil/a ispravite ja greskata zosto begate.
    Posle toa napraviv zabrana za nego,zosto jas gi isplativ kreditite da ne mu davaat ponatamu. Imam crno na belo,dokolku go prekrsat dog postignat so niv ke odam pravno ponataka.