1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзо свршува

Дискусија во 'Секс' започната од seni.seviyorum, 7 декември 2011.

1. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Мене изгледа дечко ми ко бабарога ме замишља кога сексот ни е поише од пола саат. Ауууу, не знаев дека е таква работата. :rofl:

На j......s, Bender Rodriguez, anel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Види сеа што ми текна од моабетиве..хахаххахаа...ако сакаме кај мажот да направиме подолготрајна ерекција и подолг секс да имаме, да се праиме како вештерки..ххахаха:devil:

На anel, theowndemon и blueberry93 им се допаѓа ова.
  3. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477

odma mi tekna na scenava :rofl:

На ku4ence, MiloMalo, anel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    хахаххаах.....ај ме изнасмеа...кај го најде ова:D:D:D:D:D Убав почеток на денот ми направи офффффффффф:D:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Па има вистина во тоа што го кажа типот, колку е појака, колку повеќе чувства и страст има, колку си добра во кревет, толку побрзо ќе сврши. Има и други причини нормално, ама и на овие не знам зошто се чудите ко којзнае што да кажал.
    За мене искрено, долг секс навреда е.:D Си ја знам позата за брзо свршување, не ми треба маратон за да свршам, предиграта е веќе друго, ама пенетрација пола саат или повеќе без свршување, не фала. Може детски е, ама ако не сврши за 10 до 20 мин најмногу, се лутам, не ме сакаш, не те палам веќе ;(:D

На 1209, Nausicaa, BoyL и 15 други им се допаѓа ова.
  6. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Па ако не свршува првите пет минути, не значи дека не му доаѓа, него си го одложува свршувањето. За мене е навреда некој да ми сврши првата минута, да си го испразни, а дали ја сум имала оргазам или не, мање битно.
    Подолг секс би можела да имам со личност што стварно ја сакам и уживам во сексот со неа, сигурно не со некој што ни суратот не можам да му го гледам. :D
    Иначе порано сексот знаел да ми трае и прекратко, 2-3 пенетрации и довиџења. Сега 30тина минути ми е таманка.
    Мада секој со своите сфаќања. :)

На Nausicaa, j......s, the drummer и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ако за тебе е навреда што свршуваат брзо, тогаш сигурно и за нас машките е навреда што имате оргазам пребрзо. А има такви многу што ги знам и со што сум бил со такви.
    Некои луѓе се такви, свршуваат брзо. Што има тука навредливо?

8. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Сериозни сте дека знаете колку време ви трае сексот? :^) Тајмер, броите колку песни поминале откако сте почнале или како ви успева? :?:

На Jasminkabibibi, kjukli, Lotus-14 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Пуштаат стоперица.

На MiloMalo и Petar80 им се допаѓа ова.
  10. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
    Јас например вртам песочен часовник и си терам, така знам колку трае. Или пак викам комшиката и брои на глассс.
    А бе иживајте во водењето љубов што се напрегате колку време, брзо споро направетего моментот комплетен и ќе видите дека ќе бидете исполнети. Тие што мерат или мислат брзо сврши јас не свршив и обратно тие се само со сексање без љубов со добра предигра ниту една не би останала рамнодушна и незадоволена
    Неправете брцкајкуре туку љубетесе

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    ^^^
    Си брoиме вo себе секунди, тoлку ли е тешкo?

На Viktorijaaa5 и Petar80 им се допаѓа ова.
  12. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @Marick14 е да, има логика.
    Реално, може да се направи разлика помеѓу "брзо" свршување, како што пишува погоре- два, три пати, и секс кој трае многу подолго, ама дефинитивно не можам да кажам дека тоа е "добар" секс.

Зошто е толку битно колку време трае сексот? Ако е добар сексот, сигурно нема да ви падне на памет да броите.

И да, на оние кои немале секс може да им објаснувате (читај лажете) дека секој секс резултира со оргазам. :!:

На kjukli, Nausicaa, j......s и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.779

На theowndemon и blueberry93 им се допаѓа ова.
  14. Никола-МК

Никола-МК Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    20
    Здраво еве еден совет пробајте со овие презервативи Durex Extended Pleasure или Durex Performa содржат специјален лубрикант кој содржи бензокаин 5% локален анестетик.
    Durex Performa Кондоми (12 пакувања) Дали сакате да трае подолго кога водат љубов? Дали вашиот партнер сакаат или треба да не биде толку брзо на нерешено? Неповолна за преземање на апчиња и ставање хемикалии во вашето тело сте вие? Воведување на Durex Performa Кондом, кондомот кој наскоро ќе биде вашиот еден и единствен избор!

Durex Performa кондоми содржат специјален лубриканти во внатрешноста на кондом (направени со 5% бензокаин), кој им помага на одлагање климакс и продолжување на сексуална возбуда за подолготраен секс. Лубрикант контролата климакс е ослободен од топлината на телото по кондомот се стркала кон пенисот, така што пенисот главата е нечувствителен, овозможувајќи ви да се доживее многу повеќе стимулација пред кулминираат. Вашиот партнер ќе доживее без губење на сензација, но ќе се стекнат со задоволство на повеќе секс.

Надворешниот лубрикант не содржи спермицидот. На Durex Performa е јасно, има совет резервоар, а е направен од Хипо-алергентски природна гума латекс. Дебелината е 0,07 мм. Откако ќе го користите овој специјален кондом, вашиот партнер никогаш не ќе може да се купи нешто друго! За среќа тие се цени и на британските Кондомите секој ден од седмицата.

Исто така познат како Durex Напредно Задоволство.

15. Никола-МК

Никола-МК Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    20
  16. Никола-МК

Никола-МК Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    20
    Може да пробате и со локален анестетик во спреј или гел Хулокаине , Лидокаин , Хулонор, Топикал ,по аптеките спрејот Хулокаине се движи околу 380 до 400 ден,пред однос нека нанесе од гелот или нашрица од спрејот има и упатство малку треба да почека да делува и после да почне. С images.jpg 1.jpg 2.jpg амо ако се користи гел обавезно со презерватив,да нема контра ефект кај девојката.

17. Никола-МК

Никола-МК Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    20
    Се извинувам малку се помеша текстот.

18. makarov

makarov Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    48
    Ova bi trebalo da e medicinski izdrzano bidejki mozno e nekoi od lekovite da se alergeni. Taka da barem bi bilo ubavo predupreduvanje, bidejki nekoj koj ima maka def.ke proba, a ne bi bilo ubavo da ima kontraindikacii.

19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Како може за машко да е навреда ако партнерката има оргазам побрзо од него? Треба да е горд ако се деси тоа, па и повеќе пати да доживее оргазам пред машкото, играта може да продолжи и значи е прав мајстор човекот. Ама ако сврши машкото во рок од 3 минути тоа е за навреда и лутење....посебно ако нема втора партија, пошто повеќе девојки така се чувствуаат искористено или како кукли да се, како да немаат чувства, тој си завршил работа а за неа не е битно.

На ku4ence, kjukli, blueberry93 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Не се согласувам со тоа машкото ако брзо сврши е навреда за девојката,како така?Ако девојката одма сврши е ок а машко ако сврши не е ок,значи ако машко брзо сврши значи има совршен секс,што прајме ако неможе по 30-40 мин да сврши?Тоа искрено е мачење не е уживање во сексот,нормален секс се знае 10-15 минути без прекин е совршен секс.Во тие 15 мин треба и машкото и женското да доживеат оргазам,нема тука навреди кој побрзо сврши најбитно е двајцата да се задоволни.

На Soncka :), Viktorijaaa5 и Bozica1980 им се допаѓа ова.