Не дека е голема навреда, ама сепак си е до некој степен....ете да речеме дека брзо свршил пошто девојката многу го пали, физички му е привлечна и сл. ама за 3/4 мин не вреди ни да се соблече. За 10-15 мин се согласувам дека е доволно време за двајцата да уживаат, ама јас кажував за многу помалку од 10 минути. Значи 3-4 пати влегува во девојката и свришил, и што правиме? И тоа не да се случи еднаш или два пати, туку подолго време. После е изморен или нема време за друга партија, а што е со девојката? Поарно нека си земе кукла на дување и нека се празни во неа. А ако девојката сврши побрзо тоа не е за муабет правење, пошто секако може да се продолжи со сексот....и 10 пати да сврши пред машкото, не е никаков проблем.
Умно кажано JolliGirl се согласувам со тебе но и тие машки душички брзосвршци може не сакаат ама ете им се случува хаха, ама и ти си изгледа напатена со некој таков брзосвршец менувај го одма или вежбај го друго чаре нема.
Можеби на некој му помага, мене ми смета...со него треба да веслам еден саат за да стигнам на целта... Може и срце да ме стегне...
Хаха, не не, не сум напатена туку чисто информативно си правиме муабет. Знам дека ги има повеќе машки од тој вид, брзосвршци...ко на трки да се, ко да ги брка некој. А и јас би им препорачала на сите девојки што имаат дечко од таков вид, одма да го сменат, пошто џабе е фин, нежен и добар ако не го бива за таа работа.
Пред секоја партија со девојката, нека ја повикуваат Десанка малку насамо, па може ќе издржат до 10 минути Како не им текнува не знам на такво нешто....
Па нема време за гасење, џоли како што вика ако е до три и штурчето се скри кога ќе гасиш кога ќе палиш светло
^Затоа со вклучено светло за поголемо визуелно уживање а со тоа и подолготрајно (звучам ко секси-ќоше у вест). Се шалам Вие зафркавајте се за кондомите од погоре јас колку потврди добив у инбокс дека се добри
Да ви благодарам што ме потсетивте заборавив да пишам за контра индикации.За контра индикаци си пишува во секој производ ,во презервативите ,спрејовите и гелот пишува да не се користи доколку се јави црвенило,јадеж,иритација,ако клиентот е алергичен на состојките пр.лидокаинот , бензокаинот, латекс,ако има кардиоваскуларни реакции хипотензија,миокардно потиснување,брадикардија ,да не се употребува на рани и оштетена кожа и сл појави. Ова сепак не е медицински подржано заради тие контра индикации, но за оние кои немаат такви контра индикации би било една помош.Луѓе кои се консултирале со дипломиран фармацевт и користеле се задоволни и фармацевтот рекол доколку не ствара контра индикаци може да се употребува.Па и спрејовите кои се продаваат по специјални продавници содржат некој вид на анестетик ,а се многу поскапи и има помала количина пр: stud 100, retard 907,procomil , stamena,cetacaine,PSD 502, PROMESCENT ovoj sprej e odobren vo cel svet.
Ох .. не ми се верува што читам наоколу. Жесток пијалок пред секс бе пријатели.... Ќе удрите 2,3 коњаци пред секс и нема да одма свршите. Заебете вие препарати и апчиња ... + ако е тоа така земете кокаин , не ваља нели? Два - три шата пред секс 40+% алкохол и тоа е тоа.