Dali mozes da mi pomognes kade mozam da gi najdam tabletite i kade da otidam na lekar za ovaa problematika? fala ti mnogu i jas imam slicen problem kako tvojot partenr
Брзото свршување, според мене доаѓа поради преголемата возбуда, а некогаш поради не редовните сексуални односи. Од мое лично искуство можам да кажам дека брзото свршување може да се контролира. И покрај тоа што практикувам редовни односи, се случува за крако време да ми дојде да свршам. Но во тој момен се тргнувам, или менувам положба, или пак преминувам на галење или др. активности. Потоа продолжуваме со исто дури и пожестоко темпо. Се случува во некој моменти да се сконцентрирам дури партијата да трае мн. подолго од една нормална партија, а воедно партнерката да сврши дури и два-три пати пред јас да свршам. Значи потребна е концентрација и самоконтрола во сексуалниот чин, ништо друго ни апчиња ниту сирупи. Кога ќе ти дојде за свршување тргни се и промени положба, премини на др. контакти, мослам само така ќе се надмине тој проблем. Некои практикуваат мастурбација некое време пред сексот, што значи дека тоа го прават поради не редовен секс и не сигурност во себе со помосла дека повеќе ќе издржат доколку се испразнети.
BrAVo za tebe stom si uspeal taka Uste eden sovet dodeka trae seksualniot cin gledajsi National Geographic
Зошто ме советуваш мене. Јас не побарав совет. Сепак фала од куртоазија, бидејќи сепак си се потрудила да ме посоветуваш.
Добро бре луѓе, што курата среќа јас сум била, наместо јас да свршам два три пати како што вели она петлено шарено а мојот партнер еднаш, јас набасувам на обратна ситуација...До кого ли е фелерот, а можно е дека некој мафта, а
Еве еден совет од мене, ја свршувам за 30сек. Првото сврување ми е за 30сек(не ни ставам кондом), второто е за нешто подолго но само што ќе свршам одма ставам кондом и имам секс. Трет пат не можам да свршам ни после 30+ минути секс. Доколку партнерот не може да задржи ерекција после второто сврпување, нека набави камагра гел или вијагра. Работата е после второто свршување да не се чека туку одма да се продолжи на секс.
Sredstvata koi gi preporacuvas da se koristat, sluzat za lekuvanje potocno za pomos pri postignuvanje na erekcija, kaj lugje koi imaat erektilna disfunkcija, a ne kaj lugje so prerana ejakulacija. Kaj prerana ejakulacija se koristat drugi lekarstva, koi se preporacuvaat isklucivo koga site drugi metodi nema da dadat rezultat. Edinstveno nesto koe ne moze da steti na zdravjeto se sprejcinja, no tie ne davaat spektakularni rezultati. So klukanje so kamagri, moze samo da se vlosi sostojbata, bidejki po nekoe vreme i so nea nema da ima erekcija, dokolku ne se raboti za sostojba, pri koja ne bilo potrebno da se zema toj preparat.
Tocno taka.Kamagrata I slicnite kako nea se za potencija.Za predvremena ejakulacija se koristat lekarstva od tipot na Priligy.Kaj nas gi nema.Nie zemavme nekoi kanadski kombinacija za potencija I predvremena ejakulacija malce skapi ama zavrsija rabota.Sega e ok.A svesuvanje za 30 sec e bolest I ako ne se lekuva stanuva mnogu golem problem Ako saka nekoj da mu pomognam neka pise.
Pred se' mora da se utvrdi nejzinata pricina, a potoa se preporacuvaat lekarstva ili ke bide potreben razgovor so psihijatar, koj ke pomogne za resavanje na problemot. Postojat i drugi lekarstva, se koristat tipovi na antidepresivi, chija nus pojava e tokmu odlozuvanje na ejakulacijata, no sekoj od niv mora da se zema vo konsultacija so psihijatar i urolog, bidejki poveketo od niv ja namaluvaat plodnosta. Dokolku pravilno se raboti na resavanje na problemot, za mnogu kratko vreme se menuva situacijata na podobro.
Кога ќе ми е доволно свршување, си се тргам и ич не ми е гајле тој дали свршил или не, негов проблем.
Ај смени ги улогите во мојот коментар. Колку мажи има што го прават тоа? Повеќето! Ќе си сврши, ќе си се тргни, па партнерката нека се снаоѓа. Таквите мажи какви се? Не се злобни?
Машала, ако е вистина ќе те земам за швалер но ако ме се покаже така ќе треба кастрација да ти извршам
Побратиме ќе не искомплексираш нас останативе машки, кога викаш по пет/шест тури правиш, а ние по една ама вредна.