Дали при користење на спреј за продолжување на односи се случило да се направи бела течност од стругањето и слично? Ve molam za brz odgovor
Не верувам да е предсемена течност пошто нели таа е проѕирна а тоа беше бело и скоро низ целиот кондом тоа малку тече па јас сумљав за сперма али дечкото вели дека не свршил немало шанси да не осети
Само тој знае дали свршил или не, по описов само сперма има таква боја. Не знам дали од спрејот може да се случи тоа, нека пише некој ако има користено.
Абе аман... не знам колку треба да си 'исклучен' од реалноста, па да не напрајш разлика меѓу 10 и 130 минути
Мене најубаво ми е кога има уживање од двете страни, дали некој издржал 30 мин е толку небитен фактор за тоа али оЌе.
И така не се гледаме секој ден. Кога ке се видиме, првиот пат 10 мин најмногу издржувa, a jас немам никаков проблем дали било 10, 20 или повеќе мин. Важно ми е да уживаме. Некогаш, сексот од 10 мин е многу посладок од оној што трае повеќе.
Зависи колку е " напален " . Некогаш брзо, некогаш ми изгледа како со часови да имаме една рунда . Се додека е убаво , не ми е важно колку време трае
Ima po apteki Lidocaine Spray 38mg ili XYLOCAINE 10% SPRAY 50mg , a ima i na aliexpes poevtino no trba cekane ,pisi prematyre eaculation i ima proizvodi za toa : spray,gel,vlazni maramcina, masla i slicno.