https://www.aliexpress.com/item/201...chweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_52 Употреба: спреј 15 - 20 минути пред секс на сува површина на глансот на пенисот коронарна ров место, рамномерно дупка, ефективна време за 60 минути. Употреба Напомена: Чувствителни толпата не спреј отворање уретрата Ако тоа се чувствува непријатно по употреба, ве молиме исплакнете со топла вода за орален секс, ве молиме во 10 минути. Исплакнете со топла вода по користење на овој производ, а потоа на орален секс.
Па немора лидокаин има и спрејчина на природна база. Овој е медицински одобрен од FDA approved Северна Америка и докторите го препишувале на пациенти ,па главна состојка му е лидокаин , ако се користи правилно нема несакани дејства.
Јас би советувал претходно да си заврши работа сам со рака па после саат време да фати со тебе. Тоа делува кај мене и маж ми
Втората партија зависи кај секој човек ама мислам дека порано од 15 мин не може да биди и дали воопшто ќе има желба за втора партија. Најдобро е ова, а и најчесто така слушам за да се направи мангуп пред девојка ќе го напрај еднаш дома рачно и ќе оди. Значи тоа го зборувам најмалку пред 2 саати.
Нека пробаат. Кај нас функционира и си тераме. Дечкоми нема никаков проблем, штом ќе сврши може веднаш да продолжиме.
Na bivsiot edna partija sat vreme, drugata da ne zboram nemame problemi nie..sto vika on kje mu svirnam kje stane odma hahaha
Кај некој ништо не делува. Кај бившиот мој џабе беше се и 10та партија да е поише од 5мин максимум неможеше
Jas imav odnos koj traeshe skoro 1 sat i da ne ni dzvoneshe komshijata na vrata toj mozese uste pola sat hahh. Da vi kazham deka najubo za zhenata ee maksimum 25 minuti ili 20 potoa stanuva dosadno.
Ti ako ne mozish ne znachi deka drugite mazhi ne se sposobni za taka Normalno imashe pauzi kaj so nastapvam jas za da odmori ama se na se beshe skoro sat vreme Samo ete sekogas nekoj so ne mozi ke bidi skeptik za zhal