1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзо свршува

Дискусија во 'Секс' започната од seni.seviyorum, 7 декември 2011.

1. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    ви здодеа да свршува прв?

Мажите од „здраво“ до оргазам може да стигнат за многу кратко време, додека ситуацијата со нас е сосема поинаква.

Ако и вие горко се смеете на вицевите од типот „Зошто на вашиот партнер му порачувате само зелка? Па ако има секс како зајак, тогаш и нека јаде како зајак!“, тогаш време е да преземете нешто! Себе забрзајте се, а него забавете го во акцијата помеѓу чаршафите!

БАКНУВАЊЕ

Забрзајте се: Вашиот врат е полн со нервни завршетоци, па малку работи би можеле да ве возбудат како усните на вашиот партнер таму. Тргнете ја вашата коса како што се бакнувате, тргнете кон неговото уво и поставете го вратот баш пред него.

Забавете го: Бакнувањето со многу јазик заменете го со бакнежите усни на усни. Научниците открија дека со размената на плунката тој добива некои ваши хормони кои го возбудуваат.

ПРЕДИГРА

Забрзајте се: За да се осигурате дека ќе свршите пред него или со него истовремено за време на предиграта стимулирајте го клиторисот. Ставете му неколку капки лубрикант на неговите прсти и одведете му ја раката помеѓу вашите нозе. Експертите тврдат дека кружната стимулација која полека се забрзува е најефикасна.

Забавете го: Кога го допирате неговиот пенис тоа правете го нежно и задржете ги движењата кај коренот, каде тој е помалку чувствителен. Менувајте ги движењата, тој ќе биде воодушевен што нема да забележи дека тоа го правите многу нежно за да не стигне до оргазам.

ЧИН

Забрзајте се: Позата вие горе ви гарантира контрола на брзината, аголот, длабочината. Наместо да ги движите колковите нагоре надолу, правете го тоа напред назад за клиторисот да ви се трие од неговиот абдомен. Не бидете срамежливи околу силното стискање или зголемувањето на брзината, ќе му се допадне!

Забавете го: Длабоките пенетрации со влегување, па излегување од вас се најдобриот пријател на неговиот оргазам. Затоа сведете ги на минимум. Во мисионерската поза обвиткајте ги вашите нозе околу него за да не може да излегува многу бргу или фатете го за задникот силно со двете раце и ќе го добиете истиот ефект.

ПРЕД ОРГАЗАМ

Забрзајте се: Помислете на вашата највозбудлива сексуална фантазија, тоа може да биде сцена од филм или секс поза во која самоуверено гледате во него. Тоа е потребно кога сте на работ за да го доживеете големото „О“.

Забавете го: Ако чувствувате дека е при крај, сменете ја позата или сопрете и бакнете го. Навистина е блиску? Креирајте прстен околу коренот на неговиот пенис со прстите и притиснете нежно. Ова може да ви биде излез за итни случаи и да ви обезбеди уште малку време.

На Angel4eeee, AloneM и Jovana21 им се допаѓа ова.
  2. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.517
    И немојте многу да забрзувате да не влезете во филм па да не може да ве оттргне типот пред да е касно :D

3. blabla1

blabla1 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    со вибратор кога ќе издржиж саат време те молам јави ми се :) и ако издржиш ти ја ЖАЛАМ !

4. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    се зависи од партнерката... колку ја посакуваме или колку не ја посакуваме... мене ми се случѕва некогас да еб.м 30 минути некоја, а некогаш ми се случува за само 5-6 минути да свршам, знаци сее до машкиот мозок, колку ја посакувам и дали сакам побрзо да заврши тоес да си свршам работа и да бегам :D или па доколку мозам ако ја посакувам ептен тогаш одложувам колку шо можам заради тоа со сакам таја да сврши прва па после да ми кажи па да си пуштам и јас да не се стискам :D

5. burni.vreminja

burni.vreminja Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    1
    Исто и мојот децко свршува брзо за 2-3 минути кажете до што е проблемот??

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    35.783
    Штом свршува толку брзо, значи дека го палиш. Маж ми во просек свршува за 10 минути. Се случува и да сврши брзо, ама тоа се случува ако немаме секс 3-4 дена. Се чуди што после 3 години се уште го палам.

7. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Муахахаха ]:) Мојо баш добро издржува, појма немам баш колку ама доолго е ..цела плејлиста од 13-14 песни ми исвире на лаптопот а уште немаше свршено (ТОЈ (јас имав :lol: )) И коа го прашав после сексот зашо секоаш свршува после толку време, да не има некаков проблем, ми рече дека го праи тоа мене да ми е поубао а ако сум сакала и за 5мин . можел да сврши :angel: Никогаш нема срвшено така брзо како шо некои велат, ама ете секој со својата среќа.. За жал не ни требат extras :rofl: :rofl: :* :* :inlove:

8. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    926
    И јас сум иста, од 2-5 мин е готов, али после втора, трета... повеќе од 15 мин му требаат :$

9. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Значи еве јас сум машко и сум еден од многуте што првиот пат брзо свршуваат.Значи овие што ги читав коментари кикирки,зелки мелки тоа се глупости.Пошто јас моментално со девојката немаме многу редовен секс може да се каже во 2 недели еднач и првиот пат доаѓа брзо па практикувам првиот пат да го и*д*к* еднаш зависи од состојбата па некогаш и 2 пати па потоа започнува рунда од 40+ минути се додека девојками не се одкаже и престане. А колку повеќе имаш редовен секс секој ден или преку 2 дена бројот на минутите за прво свршување се зголемува,така да најголемо значење има тоа колку си напален.. Барем кај мене е така а верувам и кај повеќето ваши дечковци или пријатели :)

На Dacja му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.238
    Еве мојот на пример свршува за 10-15 мин во просек ама кога е пијан може да не сврши цели 2 или 3 сати. Така да понудете му некаков алкохол и уживајте. :rofl:

11. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.517
    Луѓе читајте малку повеќе Wikipedia или Google има таму се барем за тестостеронот и ке видете која е неговата улога , па можеби нема да има потреба од втора или трета рунда ;)

12. micky

micky Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Zdravo...sakam da ve prasam nesto..koga ne sum so devojka mi k**** mi e dignat i mozam da imam seks ..no koga sme zaedno i sakame da go napravime toa ili brzo ke svrsam uste pred da vlezam vo nea ili pak nesaka da mi se digne...ve molam pomognete dajte nekoj sovet..fala

13. blondiOh

blondiOh Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4
    so partnerot imame seks i po 40 minuti,a se desilo i cel saat,ne deka ne mu ide da svrsi,tuku se kontrolira,go vadi napati,odi poleka za da sme zadovolni i dvajcata.....so 10 minitu seks ne bi se zadovolila nikogas!:)

14. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Лелеле! Тотално исто како мојот! Мене пак на нерви ми иде кога ке се напие и си нема абер..леле ауф..

15. kuklicka

kuklicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    9
    Ај да ви се пожалам и јас :worried:. Еве два месеци од кога почнав да имам односи со дечкото, и мислам дека пребрзоооо свршува, за 2 минути и е готов. Тој вика дека одсекогаш така свршувал. Сме пробале повеќе пози, да извај да почека,па пак да клај, ама џабе... буквално 5 пати да го извај да го клај тој свршува,а јас не... и втортата,третата партија е исто, и кога е пијан ...и се мачам да свршам јас, а сакам да ме испотиииии :D HELP??? :)

16. Assassin

Assassin Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Скарај му се :D

17. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    вереникот мој пак брзо свршува во doggy за помалку од 3 минути а во мисионерска или во друга држи и до пола саат.

18. kuklicka

kuklicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    9

аххахахах ааааа не, туку кажувајте некој друг излез :D

19. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32
    многу е напален претпоставувам дека ти си му прва, пробај еднаш или два пати прво рачно да го задоволиш или орално, и гледај да биде споро, овие два месеца мислите му се само у секс, и не брзајте кога треба да имате секс пробајте со подолга предигра да му се намали напаленоста.

20. kuklicka

kuklicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    9
    охххх тоа е проблем што не му сум прва, плус тој не е ни дете, 29 год има..... Ќе барам некое чаре :D