Инаку бар на 1 месец би сакал да живеам вака да осетам како е да се биде аристократ Инаку си го сакам назад мојот хаос живот без правила и прописи без папараци , и многу натегања онака опуштено
^Што има Беатриче секси на неа за да ја гласаат ? На некоја баба ми личи , со виснативе гради . Има пари бе , нека земе да тренира , ако не , тогаш некои операции ..
Мене не ме чуди многу што е 4та на список, пред неа се Кели Брук, Кети Пери и прво место Абигаил Кланки Спојлер Они Руни го ставаат на листи за најсекси муж Eве ги фамилијарно принцезата Сара Фергусон со ќерките Беатриче и Евгенија во посвечени варијанти, со многу шминка Малку одблиску
Е колку пари имаат и тие самите не знаат. Бака Елизабет части. Шминкери, фризери, стилисти облетуваат околу нив 24/7 и пак се грди. Пу бе.
Абе во ова кралсково семејство се се со забиве ко зајци хахаха. Се гледа дека од татко и и се наследени
Беатриче награда за најкоњски зуб на веков ! А за останатите делови, тоа после на друг натпревар. Спојлер
http://www.theonion.com/articles/prince ... wee,20648/ Според мене чиста глупост само да им се чита сајтот, Вие ?
Кејт не е лепотица, но е многу мила и зрачи со нежност, скромност и префинетост и тоа ја прави неодолива. Дама во вистинска смисла на зборот. Прекрасна ми е и мноооогу го поштувам моментот на едноставност, n пати е поубава од било која накинџурена мома. Надам се, хепили евр афтер. Додека за Пипа искрено не можам да разберам шо е фората, не е ништо спектакуларно. Плус мислам единствено нешто за кое напнаа повеќе од самата свадба беа сликите од задникот на Пипа, преплавен беше буквално нетов со еднате иста слика... И шо ми е најнесфатливо, жената практично и нема задник омг.
^ onion сајтот е за зафрканции, никогаш нема вистински вести. Што и да прочитате таму, проверете го на другите сајтови дали е вистина. Така да жал ми е, но принцот нема да биде пак слободен. Инаку мене Кејт ми се свиѓа многу, и личи да биде принцеза. Зрачи со харизма, фина е и добро се носи. А за сестра и не знам шо се крена толку фама. Обична девојка ми е.( А и како што е спомнато во претходниот пост,задникот не и е нешто посебно. ) Но, народ ко народ мора за нешто да збори.