Стилот на Војвотката Кетрин Во проучувањето на потеклото на Кетрин, Вилијам Адамс Рајтвиснер открил дека таа и Вилијам имаат заеднички предци. Најблиската врска е преку мајка му на Вилијам преку заедничко потекло на сер Томас Феирфакс и неговата сопруга Агнес Гаскоин, што го прави парот да бидат петнаесетти братучеди. Исто така тие се далечни роднини по страната на татко ѝ преку заедничкото потекло од сер Вилијам Гаскоин и неговата сопруга, родена Леди Маргарет Перси. Двојката исто така можеби се дванаестти братучеди со посредни докази кои наведуваат дека тие двајцата потекнуваат од сер Томас Лејтон и Елизабет Нолис. Потеклото на Кетрин од сер Томас Феирфакс и нејзиното недокажано потекло од сер Томас Лејтон се преку нејзината прабаба Олив Лаптон, ќерка на Лидс трговецот на ткаенини Франсис Лаптон и неговата сопруга Хариет (родена Дејвис) – Фаирфакс е предок на Лаптон.
Стилот на Војвотката Кетрин Што има ова врска со насловов? Ај да не бидам офф. Кетрин си е убава, што и да облече, прекрасно и стои.
Стилот на Војвотката Кетрин Кејт- поим за елеганција и префинетост. Премногу ми се допаѓа нејзиниот стил, секоја чест.
Стилот на Војвотката Кетрин Во целост ми се допаѓа најмногу и тоа и по однесување и облекување и природната убавина земена во предвид,иако некогаш знае да искомбинира нешта кои мене не ми се допаќаат баш,ама нејзин вкус,како и да е ми се допаѓа повеѓе од сите останати славни дами.пр ријана,ким кардашијан,кети пери,адел и таа ми се дпаѓа ,но Кејт ми е врв,во сето она што го покажува и тоа што ние го гледаме кај неа...
Стилот на Војвотката Кетрин Убав и е стилот, ама е пре-преслаба, на моменти ми делува анорексично и нездраво. Има малку специфични нозе и мислам дека не и стојат баш фустани строго до колена, многу подобро и лежат под или некој сантим над колената.
Стилот на Војвотката Кетрин Се чудам овие шешириве, капи незнам како се викаат како и ги ставаат на чело има некој посебен лепак или
Стилот на Војвотката Кетрин ^ Тоа е кога сеуште не е мажена за принцот т.е.кога принцот ја видел и овде ја аресал(му се допаднала)...