Гледате? Ај да си коментираме тука. Јас гледам лајв-стрим на Јутјуб. Меган општо не ми се допаѓа. Фустанот убав, едноставен. Ми се допаѓа тоа што не е пренашминкана, кежуал би рекла. Тијарата прекрасна, косата не ја коментирам, не ми се допаѓа. И сепак Кејт ми беше д рил дил. Каков фустан и да облече, Меган никогаш нема да изгледа префинето како Кејт или како што беше Дајана. П.С. Амал Клуни е преубава, couplegoals со Џорџ.
@Mishela и Дајана и Кејт го имаат она нешто во нив (нежни,отмени,софистицирани се) иако реално ни едната ни другата не ми биле никогаш синоним за лепотици.Меган ми е скроз Американ гирл.Ме потсеќа на мажуретките од филмовите Таква и е самата појава некако и ич не ми се вклопува во ројалити.
Пушти линк. Таман заспа малово да ѕирнам. Мене Меган ми е елегантна, ама малку груба за разлика од Кејт.
Еве кај следам, @RainBow. Да, баш така. И двете немаат некоја убавина во стилот на Одри Хепберн или која и да е, ама го имаат ова во себе. Меган не ми се вклопува во таа слика и мене.
Меган преубава, мила, нежна, едноставна хаљина и шминка , па нејзината убавина доаѓа до израз. Премногу ми се допаѓа Целиот настан милина и за очи и за уши, магична атмосфера
Мене ми е баш убава, фустанот едноставен, нежна шминка, тиарата преубаво и стои. Принцот може на лик не е баш, ама во оделово презгоден.
Најдов @Mishela на фемина има на насловна. Убава е Меган, ми се допаѓа. И принцот е згоден вака, иако не е мој тип на маж.
Mene Megan mi e poubava, egzoticna, topla ima sarm sto i nedostiga na Kejt. Kejt so nekoja stroga ubavina,klasika bez sarm, sterilna faca. A malata Sarlot lici na prababa i Elizabeta.
И Џорџ (така се викаше малиот, нели?) во некои пози личи на Елизабета. Ама Шарлот ептен личи на неа, мала копија.
Една плава ако ја приметивте од гостите, со долга коса со локни и шешир, му била бивша на принцот Хари.