Фустанот на Меган дизајниран од Givenchy. Тотално неочекувано и на никој мислам не би му паднало на памет дека токму Givenchy би го дизајнирал невестинскиот фустан. Јас пријатно се изненадив Велот е breathtaking, заедно со круната која што е позајмена од принцезата Мери, принцезата од Данска Пс. Пуштете ако можете РТЛ, многу може да се научи од гостите во студиото кои ја коментираат венчавката
Ни ред ни пoредoк веќе вo куќaвa, кoј штo сaкa тoa си прaви. Вaквa свaдбa не е зa вaквa женa, некa oблече некoј летен фустaн и некa oдaт нa плaжa сo друштвo некa си нaпрaвaт журкa. Тoлку пoчести не зaслужувa женaвa. Мнoгу фејк изгледa свaдбaтa, гo немa прaвиoт шмек зaтoa штo и двaјцaтa изгледaaт премнoгу oбичнo. Пoсебнo oнa.
Па што знам, не била сепак воопшто лоша Елизабета кога била млада, далеку од грда жена според мене, убава ми е и шармантна. Убав пар, со Филип.
Меган не може ни за мало прсте да и се фати на Кејт со стајлинг и појава. Ич некако не се уклапа у семејствово со појава. Дечињава се прекјут, ми се допадна моментот кога ја носеа до олтарот.
https://reporter.mk/dzet-set/vo-zhivo-kralskata-svadba-na-printsot-hari-megan/ Убав е фустанот косата не ми е нешто посебно за свадба Малата шарлот ми е најслатка и најубаво дете во цело семејство
Меган ми е многу поубава со пуштена коса, не знам зошто и ја собрале вака за никаде. Ја разбирам фората со ефортлес изгледот кој очигледно сакале да го постигнат, ама воопшто не ми се допаѓа фризурата. За Шарлот го мислам истото, мала дама е.
За кралска свадба стварно е преобична. Очекував нешто спешл дека ќе биде. Кејт ми беше поубава на нејзината свадба. Можела барем повеќе внимание на шминката и косата да посвети. Фустанот само тулот што се влече го краси, онака обичен пуштен...
Ќе заплачам од среќа можеби сега ќе има мир во светот и среќа. Се' ќе биде олрајт. Мене Меган ми се свига. Косата не ми се свиѓа. Фустанот оки. Не очекував бог ти знае што.
Меган дефинитивно не ми се вклопува за кралско семејство, ама па кога ќе размислам и Хари не изгледа баш како од кралско семејство да потекнува, така да си се нашле Инаку мене венчаницата ми е убава, сакам едноставност и софистицираност. Косата можела да ја среди малку подобро. Шминката ми е океј, мислам и дека не треба да биде пренападна, така да таман си е. Туку и не бев некој обожавател на Меган ама денес некако баш мила ми изгледаше на церемонијата И ми се допадна многу делот каде што се изведуваше Stand by me.. сакам и на мојата свадба така
Пуштив стрим на Глобал Њуз и падна некое запросување пред камера. Значи, никогаш доста од атеншн хорс.
Сега приметив дека и Хари е проќелавен Зошто Елизабета на секоја дешавка се подрачливи бои носи. Ич не делува отмено со дреч циклама на пример... Џорџ и Шарлота срцки беа....