Фацката на Меган ми е како да си мисли - OMG кој ѓавол ме натера на ова? Ај шминката дискретна, ама косата? Јас кога ке станам од спиење сум таква...
Фустанот на Пипа да бил без оние розовите „уметоци“ би бил одличен. Вака ко ептен натрупан, а нема толку детали. Не ми се допаѓа и мене. Бар нејзината фризура не е I woke up like this како онаа на Меган. Што убава коса има Меган, не знам кој ја суредил вака. Земи замотај таму некоја лабава локна, пушти таа коса. Мислам дека целиот впечаток ќе беше поинаков така.
Белким со вториот фустан ќе се извади невестено. Тортата е со ОРГАНСКИ лимони и ОРГАНСКИ јајца. Имаше слика на фб од гајбите со лимони. Некако многу големи ко за органски ми беа.
Внуката прекрасна ама таа до неа...Шо стилисти плаќаат за ваков изглед не знам. .. ај ќе верувам дека е лошо застаната
Скромно. На Оскари се носат и поскапи креации. Иначе, ни Меган, ама ни Хари не личи на некој кој потекнува од кралското семејство. Тој додека не изјави дека ќе се жени, никаде го немаше. А и колку глупости има зад себе. Гледав пред некоја година емисија за него. Мислам дека да не беше од кралското семејство, дека никогаш немаше да се ожени, ама правилата така налагаат, не смее стар беќар да остане. На Меган и' се погодила титулата и тоа е тоа. Свадба.
Косата и шминката ниту најмалку не ми се допаднаа премногу обично буквално како од спиење станата. Кога венчаницата е толку едноставна другите детали можат да бидат повпечатливи.
Fustanot I velot mi se dopadnaa, ama kosata I shminkata ne. Duri mi izgledase kako sama da si sreduvala kosa I shminka, I kako ne dovrsena mi izgledase nekako. Za fustanot postojat pravila da mora da bide so dolg rakav I bez dekoltea. Duri I toa sto I se gledaa ramenjata bilo protiv pravila. Mene izrazot gore mi bese preubav. Drug moment sto ne mi se dopadna bese popot, ja narusi svecenata atmosfera so takov govor. Inaku dvajcata Hari I Megan mi izgledaa mnogu ubavo zaedno, I zaljubeni, pa sega dali e gluma neznam
Не ми се допаѓа Меган. Дајте слика од Кејт, никаде не ја видов. За Бекам што да се каже туку Џорџ Клуни многу остарел
Меган ја "завиткале" за да му ја поклонат на Хари. Фустанот без врска ми беше, материјалот најмногу. Многу груб е.