Најубава ми беше Лејди Кити Спенсер. Се зачудив што Хари ја зема Меган, а она нема благородничко потекло. Ми изгледаа заљубени. А Кејт и Вилијам како воздржани да беа на нивната свадба.
За госпожава со тоа на главата и ушљакот до неа можам да кажам само едно: им симнувам капа за истрајноста и вистинската љубов која им опстоја сиве овие децении. Можеби во наши очи Камила е акреп, а Дајана беше измислена за Чарлс, ама очигледно првава била љубовта на неговиот живот. И тоа треба да се почитува. Ако своевремено му ја испочитувале неговата воља и избор, ќе спаселе еден прерано згаснат невин живот, ќе поштеделе деца да не останат без мајка и разорени семејства.
Ми се чини или Кејт како да не беше баш свадбарски расположена....или дошла је конкуренција ? А, баш се навикна таа на славата.
И мене исто иако порано Вил ми беше поубав,многу е окелавен и огрубен. Брак што ти чини мењаш личен опис Инаку мене ми се допаѓаше венчаницата на Меган премногу. Почитувам минимализам и беше преубаво. Да можеше да нагласи црти на лице со јака шминка но мислам дека ваков стајлинг ко од кревет станата сакаше да потцрта мледешка,девојачка невиност што е малку иронично со оглед дека и е 2брак,но донекаде и на место бидејќи ова е нов брак со друг маж. Сакам да не е глума и да им трае,зошто ми делуваат презаљубени и понардоски(премногу држење за раце,меѓусебно подрење и поддршка),неизвештачени од сите други во Фирмата @Silver.E Кејт оддамна не е расположена,се шушка Вил ја изневерува и го спасуваше бракот со 3дете,плус ни месец дена нема од пораѓај,таква промена па уште една промена в фамилија,Американка и во манири и стајлинг,ама и јака интелектуалка,заводничка,шармерка,флертувачка со медиуми и се друго наоколу. Па да конкуренција е,но Меган ми делува дека не обрнува внимание на било кој си прави како и одговара @orevokrsacka точно е да ги оставеа Чарлс и Камила на мира ќе беше се поинаку, Дијана жива а децава нема ни да постоеа и немаше Фирмата да има такво јако генетски-диверзитетно поколение(Камила и Чарлс се братучеди не смеат да имаат деца). Така да на фамилијава и се битни нејзините интереси макар и по сметка на туѓи животи. Колку војни низ историјата се создадени од нив ехххе,извежбани се тие за се,само да заштитат лични интереси.
2или 3ти се или подалечни,ама апла се роднини плус баба и на Камила била швалерка на некој крал не памтам кој,ама жена му на тој крал молчела. Имаше иронија во УК дека Чарлс ја прецени Дијана мислејќи дека и таа ќе ќути и трпи неверство.
Преубава беше Меган и во двете изданија. И фустаните и целолупниот изглед беа без грешка. Едноставноста е врвот на елеганцијата и на тоа како да се изгледа вистински префинето и софистицирано. Само на кого да објасниш во оваа земја на матирани, контурирани, стробирани, фиксирани лица со тетовирани веѓи. А не знам што беше вредно за вести дека Кејт облекла нешто што веќе го носела. Врло важно дали било старо или ново. Убава си беше како и секогаш.
До кога со овие малограѓанштини за јатрвиве?Они уствари си го имаат на ти го - дај ми го Јатрва ли е што ли е
на времето незамисливо било разведена девојка да се омажи во кралско семејсто, апла се гледа дека Бетка не ја харесва на Меган а богами ни мене не ми се доаѓа
И јас мислам дека Бетка не ја сака Меган. Можеби заради тоа што веќе има еден брак зад себе. Дури се зачудив што Хари ја зеде. Ама очигледно он си тера по свое.
^Не е до карактерот кој ќе биде главен туку до рангот. Меган не може никако да биде над членовите на кралската фамилија, дури и мора да им се поклонува на сите (на некои само кога не е присутен Хари ама сепак...). Кејт е над неа во секој можен поглед. И двете се симпатични и супер ама факт е дека Меган штрчи во целата таа ситуација. Мислам дека нема долго да трае бракот. Ако сум грешка, супер.