Имаат пристап до медицински можности, за кои ние 'обичните смртници', можеме само да сонуваме. На Трамп лекувањето за короната колку беше? Experts said Trump’s helicopter rides to and from the hospital, diagnostic testing and imaging, experimental prescription drugs, a private suite, round-the-clock care, and additional personal protective equipment required for outings would cost at least hundreds of thousands, and perhaps millions, of dollars.
За него можеше 7 срца да се најдат, а некое дете ќе чека на листа за донација за едно... и ќе умре чекајќи. Е тоа е разликата.
Ко што вика татко ми, не копале нива и не носеле вреќи цименто, за да бидат изморени и истрошени од животот
Британскиот принц Филип (99) излегол од болница во добра здравствена состојба, чисто да не го мислиме
Море мајката, оваа Меганка ќе ги сруши. Во 10ч ќе го има на една англиска тв интервјуто. Многу гадости изназборувале, денес цел фб со статии е. Омилена - жолтата штампа пишуваше, они не ме бранеа. Guuurl, требало да го гледаш The crown пред да се омажиш таму. Никого не бранат никогаш медиумски, гроу ап.
глуматање наивност кај другарка и у емисија пуштено на најако сите маргинализирани теми ги опфати, како што е редот нели, за viral tea
Мене ми е жал за Хари, озбилно. И се трудам да не напаѓам жени, ама не е до полот, до злоупотребата на моќта е. Вака, визуелен впечаток, да не речам сценографски- таа, силна, црна жена и овој исплакнат, блед лик, во светло-сивото костимче, без кравата, јер ваљда и без кравата го оставиле кога му ја одземале титулата, тие злобните, од семејството. Од едукација за ројалти, Гејм оф тронс гледала несудената ројалти. Избегавме од папараците, за по ток шоуа да гостуваме . А ниту папараци ги гонеле, ни бутур, ниедна незгодна слика нивна нема излезено, за разлика од Кејт, шо на одмор не можеше од нив да отиде на времето.
Па не за џабе е актерка. Инаку пратете каде гледавте, прашав и во друга тема, баш сакам да ги слушам.
Не можеш да ја сконташ играва на Меган, ако не си доживеал карактер како Меган. Јебеш едукација, ова улично школо е .
Го гледам интервјуто во моментов. Не и верувам ни збор, контрадикторен манипулатор. Не ги сака обврските, ама ги сака привилегиите. И и фрла сенка на Кејт во суштина. Ужасна личност. Од овој аспект, сега сфаќам зошто не им дозволувале да се мажат/женат со камнерс, не се израснати во тој свет и тешко ќе се навикнат на истиот. Според мене, монархијата не треба да постои. Многу непотребна е...
Абе Лили, и Шпанија има кралица, и Шведска принцови, и Монако принцеза, сите од негде дошле. Па и Грејс Кели побогу од холивуд дошла. Друг е овде проблемот.
Разбирам каде е... Познавам вакви луѓе и во реалноста, атеншн сикерс. Оваа ги извади сите можни карти - ментално здравје, расизам, мајчинство.
Мирољубивоста и урамнотеженоста на Кејт се би дале да не е во толкава каша/одговорност и со толкаво внимание. Другава нема да остане мирна, дури не е спомнувана секоја недела и не и е дадена Нобелова со сите почести за кхммм...whatever. Сменати улоги скроз.