Па цело време ја користат Дијана за да се експонираат, пустата цела е неприфатена како неа. Уште булимија да развие. Кој крштева дете со НАДИМАК? Само сопругот ја викал така, скроз интимно меѓу нив двајца и толку е простачки да го искомерцијализираш истото, што еве не знам...осет, никаков. Чудно како Лилибет не се роди на датумот на Филип на роденденот, требало уште 6 дена да почека, да наштимаат некако, шо знам... Досега 100 пати требаше да им се скине војводството.
Нека им е живо и здраво. Уште кога кажа на интервјуто дека ќе е девојче се знаеше дека Диана ќе е вметнато. Некако имево ми е да не е подолу од Шарлот, бидејќи неа името и е Шарлот Елизабет Диана, еве и ние нашава ќерка по Елизабета и Диана ќе ја викаме. А и интимноста ептен на Елизабета и ја нарушуваат, сепак тој и е интимен прекар кој си го користеле со Филип.
Технички не е надимак од Филип, туку семејството така ја викало нагалено по нашки Има слики од писма од кралицата како дете до нејзината баба или друг член од семејството каде што е потпишана Лилибет
Не беше само интервјуто кај Опра, секој втор ден излегуваат по медиуми да ги плукаат. Еве за подкастот каде што ја индиректно ја исплука Бетка: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/prince-harry-royals-genetic-pain-b1847238.html
Од кога се роди Арчи секогаш сликите што ги објавуваат освен првите секогаш се во црно-бела боја. Имате ли приметено?
Значи на овој Хари уште плеталото во раце и витлерите на глава му фалат, па слободно да си го ословуваат како хис ројал хајнес - Стрина Перса. Како не му се шина вилицата од толку кокодакање, не ми е јасно.
Искрено многу ми е жал за Хари, се гледа дека оваа го манипулира како што ќе и текне. Не верувам дека снаава ќе и се допаѓаше на Дијана. Права фолирантка, глуми жртва во секоја шанса што ќе и се прикаже. Со имево се изглупираа до тука и назад. Се изнајадоа се што не треба, па сега ајде чест на кралицата ќе и правиме за да се сожалат да им го вратат обезбедувањето и паричките. Мизерија. Да беше Хари шанкер во британски паб, оваа немаше ни да го погледне, ама вака и се поклопија коцките да ја користи неговата наивност и да дреме цел живот, пошо да бидиме реални талент за глума има само за пред луѓе со ниска интелигенција, а не за во Холивуд. Штета и несреќа е да бидеш заљубен и да му веруваш на манипулатор како Меган. Стварно ми е жал.
Класика глупоштини.не живееме со бабата ама атар да напрајме со името И ми глумат краљеви и кралици, абе мрш, примитивци