Малку да се насмееме Пародија, скроз он поинт со лагите на Маркл. Али, моментот на 2:32 каде што ја прашува за името и оваа вели ќе ја викаме TECHT, за со Арчи да биде АРХИТЕКТ е сѐ
Ииииииииии погодете што се случи. Спојлер: Не отварај пред да претпоставиш :) Принцот Вилијам ја изневерил Кејт со нејзината најдобра пријателка. Лоза. Спојлер: Погледнете ја лозата. Таткото на Принцот Филип ја изневерил неговата жена -> Принцот Филип ја изневерил кралицата Елизабета -> Принцот Чарлс ја изневери Принцезата Дајана -> Принцот Вилијам ја изневери Кејт
Јас еве сега пребарав, стара е веста од 2019 година, колку е точно кој да знае https://kanal5.com.mk/foto-princot-...l-kejt-so-nejzinata-najdobra-drugarka/a380005
Продолжете со расистичкото и сексистичко оговарање на чешма каква недостојна и непримерна кучка е Меган Маркл, може некоја фунта ќе ви фрлат педофиливе што им ја браните „честа“ lmao
Од прашања што ме мачат: Дали Харклс ќе присуствуваат на 70годишниот јубилеј на кралицата? Ќе си платат сами обезбедување или Хари ќе плаче и даље?
Опседната сум со ова семејство, фан сум им. Не сум идната Меган Маркл хаха. Многу ми се допаѓа како се облекуваат, вака делува како рај кога набљудува човек. Верувам дека им е тешко да издржат зад затворени врати.
I mene mi e intsresen nivniot nacin i stil na zivot, oblekuvanje, posebno nakitot zatoa i pocnav da ja gledam The crown ama ne mi e nekako doloveno kako sto zamisluvav
Сите се спремни. На ббц сите се облечени по протокол кога монарх ќе почине. Језиво ми е што пред две недели ми излезе еден фрик кој вика - јас сум временски патник, ова видео ќе исчезне сигурно, ама немојте да се изненадите кога кралицата ќе почине на 8ми Септември.
А, бе колку пати кралицата така ќе се разболеше, па се оправаше.Можеби пак ќе ја оправат. Што да прават оние јадни кои немаат пари за лек?
Јас мислам дека е почината но се чува во тајност поради безбедносни протоколи. Како на времето со Тито.