Па не може да сме исклучени скроз од светот па само нашите проблеми да се зборуваат. Не знам како да ти објаснам дека е голема вест за цел свет. А, не само за нејзината фамилија и Британија. Ако ти сметаат секако ја имаш опцијата да ги отследиш.
https://timesofmalta.com/articles/v...54EqlKNpW7-cP8DFgG24pipwfU#Echobox=1662658490 Попладнево починала. Бог да ја прости…
Заврши Елизабетината ера... најдолго владеела и според многумина најуспешно. Ќе видиме шчо следвит сега. п.с. „На крајот од партијата шах, сите фигури легнуваат во истата кутија...„ - Момо Капор, писател
Сега веќе е потврдено од Бакингемската палата. Само што прочитав од The New York times, починала попладнево, еве и на Вести почнаа да кажуваат. Ама медиумиве наши, баба Ванѓи. Нека и' е лесна земјата.
Отиде Бетче. Бог да ја прости, и реално алал да ѝ е за сѐ што направила.Башка мене мила ми беше некако, не беше ѓубре како други лидери.Ме интересира што ќе се дешава со Британија сега, и нејзините односи со други земји. Убаво кажа Нена, крај на една ера. Кралица у буквална смисла.
Оф леле, не била ѓубре Бетка. Ова е навистина голем историски момент како и да е и ми е вау да го сведочам.
Како појава вака на слатка бабичка личеше иако изглед лаже. Толку години владеење, навистина испиша историја... Во целата ситуација најгнасни ми се само коментари што читам на интернет во кои се потсмеваат со "шали" за 96те години.