Немам никакво мислење, ќе се воздржам од коментар. Бог нека и прости за напалм бомбите во Егејска Македонија, ако може да се прости тоа.
Тоа што имала долг живот не значи дека треба да се исмејуваме за нејзината смрт. Сега ако навлегуваме во теориите да не се лажеме ни Дијана не ја биел добар глас, и таа имала црно минато, но сепак како и да било според мене Елизабета достоинствено се носеше до последно.
Вилијам повеќе заслужува, достоинствен став има како за владетел, Хари со жена му не ги бива за таа функција.
преска се зачитав коментари и еден вели- треба да сте луди ако мислите дека Хари е син на Чарлс. Од авион се гледа дека не е. Се подзамислив...
Само теории на заговор според мене. Какви строги правила имаат, нема шанса туѓо дете да прифатиле да чуваат во кралството.
Не можам да го најдам други ми излегуваат, тоа го нема. И муж ми го видел му искочило, многу крипи. И ај сега ... Некоја будала се заебавала, и погодила. За жена не се вика маркантна, ама она беше. Мислам дека Чарлс ќе го фати редот, ама за некоја година ќе се повлече и ќе настапи Вилијам.
Хари лошо се ожени, Меган ко падната од небо не знаела дека во кралско семејство има правила и протоколи. Кај Опра на интервју вели ја уопште не знаев дека има формалности.
Па не се смејам од инат што умрела, туку затоа што цел интернет прави мемиња и ми се смешни. Ќе видиш исмејување нашите политичари кога ќе испоумрат.
Не знам, ама кај што има чад... и тоа на големо.. хм. Како и да е, редот е на Вилијам. Нели по старост се водат. Е сега ко што прочитав пред малце, После Вилијам се децата негови па Хари. Некако ми дојде нелогично, ама може старава сменила откако овој нели си замина.... Патем и тоа напуштање таму... уште една причина дека можеби и чадот не за џабе.
Многу добро знаела кај оди, само не ја третирале толку специјално како што очекувала. Хари мутаво ликче излезе.