Ме интересира генетиката, днк, сакам со тоа да се занимавам понатака. Да не сум надвор од темата, Хари мислам дека не е на листата за наследник зошто се откажаа од должностите со Меган?
го пишуваше после децата... ама тешко дека ќе биде со оглед дека три ги имаат (а ако и текне на катето уше три ќе збрца), така да...
ДНК и накитот ли стигнаа на тапет да бидат? Од утре очекувам и во наследството да гибните, кој, шо, колку, како... Хаа бее
па се загледав 4-5 сета ги вртеше цело време. искрено мислев повеќе ќе видам, ама очигледно е дека и внимавале да не е нескромно.. барем мене така ми делуваше.
За некого да обвиниш дека одзел живот треба да имаш докази, а незгоди се случуваат и загинуваат луѓе. Таков е животот.
Како се сите толку сигурни дека Елизабета е виновна за смртта на Диана? Никаде немаше сигурни докази, се се сведува на трач муабети.
Не, Чарлс ќе си биде. Во соопштението за смртта пишуваше дека кралот и кралицата се во Балморал, а исто подоцна објавија и соопштение од Неговото Височество Кралот кое зборува за смртта на мајка му, така да работите се јасни.
Чарлс е веќе нови крал,ќе се вика Карло 3. Така барем пренесуваат. Камила дочека да биде жена на кралот мислев ќе си искубат коси со Катето на Вилијам која да биде кралица,фејк и двете.
Мхм, и tell me more околу идеи за како тоа би го извел (докази and stuff..) доколку тој некој е буквално овој.
Да го немаше Чарлс, Камила ќе ја прескокнеа директно и кралица ќе беше Кејт. Камила ќе останеше војвотка.
Тоа е поентата, ама тоа што не можеме да го изведеме не значи и дека е трач и невозможно да се направи само затоа што докажувањето е неизводливо.
Нормално, исто како што не значи и дека е вистина, околу јавните личности секогаш се вртат најголеми теории за се и сешто, така да јас верувам само на докази а во случајов ги нема, и за тоа за мене е ова една најобична трач приказна за добрата и лошата.
Како некој што од секогаш ги следев настаните на семејството ,навистина жалам за загубата. Величенствена жена.
https://news.sky.com/story/the-queens-life-and-record-breaking-reign-in-numbers-12692954 https://britishheritage.com/royals/queen-elizabeth-ii-guinness-book-world-records