Ако разбрв добро околу 10 дена траат протоколите додека ја погребаат. Па има шанси 10 дена да ги изненади сите. Мала шала иако не сум љубител на личностите од таа палата. Веројатно не се подобри од тие во Ватикан ама подобро ги чуваат тајните внатре. Чарлс цел живот учи и е воспитуван од Кралицата ќе продолжи каде што застана таа веројатно. Ама кога ќе дојдат индијанцине на ред можда и ќе делат на Нотар спрат со спрат од палатата.
Бре Македонци повише ја жалите и сакате бившата кралица од населението во ВБ. За Дијана немам коментар, мислам бебе вчера што се родило ќе препознае што точно се случило. За кралица докази демек ќе излезат.
решена мистерија. се префрламе сеа на малезискиот кој нигде го нема а полн бил со инфектолози. #постковид
Тешки да се понашаше и населението како кралицата, и него ќе го сакавме Аха ќе препознае, ако некоја Славица му раскажи приказна како било според верзијата што ја слушнала од Стојна, а си додала малку и нејзина бујна фантазија
Ја иам слушнато дека кралицата јадела мали деца и им ја пиела крвта затоа така долговечна била, сигурно не е трач, пошто влијателна никогаш нема да се дознае али затоа Стојна и Трпана имаат ексклузива информации од прва рука, нив им веруем.
Можеби крв не пиела, ама и те како премолчела за работите што ги правел син ѝ. Моменталниот крал. Иначе голем дел од Британија ја сакаат и почитуваат и се загрижени што после неа. Некако немаат доверба во Чарлс. За Дијана не се теории на заговор. Сама има кажано дека се плаши за животот пред да биде убиена. Може кралицава не, ама Чарлс е 100% замешан. Нека почива мир и со среќа. Верувам дека и Европа ќе доживее некоја промена после ова. 70 години се во прашање...
Веста ме погоди некако а уште повеќе син и дека стана крал ,неправедно заради Дајана .Но тоа е животен процес смртта е дел од животот.Овие што ја викаат Бети и Бетка и ја кварат величината
Таман, колку нови пари да се принтаат/коват на секои неколу години. Не е сменето, отсекогаш така била хиерархијата. Децата на владетелот имаат предност пред браќата. Единствено што се смени сега е што веќе немаат машките деца предност пред женските, до пред некоја година ќерката на Вилијам и Кејт ќе беше после најмалиот брат во линијата, сега се по возраст.
Читав по некои странски блогови искуства на обични смртници со кралицата Елизабет кога ја сретнале. Најголем дел од нив ја опишаа како исклучително шарматна, пријатна, зборливка и голем заебант. Принцот Филип бил друг левел на фраерлук. Имал многу чуден хумор, а на некое патување влегол во некоја продавница и газдата во паника се пожалил дека немал време да зачисти при што принцот Филип одговорил дека кај него дома многу често е така затоа што кралицата никогаш да и текне да зачисти по дома. Кој лудак
Најјаки ми се овие со крај на една ера, мислиш нас тука баш нешто од кралицата ни зависи, или од кралското семејство кое во суштина во последно време е едно големо ријалити шоу.
Чарлс? Се прежена со Камила, беше во врска со неа и пред Дејана, а и од кога се ожена си продолжи со Камила, после смртта ја ожени
Како тоа сигурни докази бараш? Таман работа тоа се теории на заговор од кои некои стварно држат вода, погледни документарци ќе видиш за што станува збор. иначе исто имаше документарец каде кажуваат дека Хари не е син на Чарлс туку на некој друг, не ми текнува точно на името ама кога го споредуваа стварно си личеа
Не се ежи на глупави содржини. Од лани откако почина мажот и, на јутуб ми се искочени над 10 прогнози кога ќе умре кралицата. Нормално дека едно ќе се потрефи. 96 годишна жена.