Воопшто не ми личи Хари на љубовникот на Дијана, тотално различни црти на лице и боја на очи. Во очите и носот е ист ко Чарлс, а косата по нејзината фамилија е наследена.
Абе каква моќ шо ви е. За сликање се само, за атракција и прават добротворна работа ова она. Кралот речиси и да нема никаква политичка улога освен да потпишува веќе донесени закони и да му го дава мандатот на премиерот шо го избрал народот. Моментот коа некој од нив би пробал да ја воведе Британија во монархија ќе ги расчинува народот.
Mil e zivotot i na 96 Baba mi ima tolku,a ja fati nesto odma bara na doktor da ja nosime,da poziveela uste malku.
Ау ми текна дека сум на црна листа заради проруско корисничко име. Ништо тогаш, ќе ја истажам по дома.
Joey бе it's a yes or no question. https://www.dailymail.co.uk/news/ar...ll-yes-probably-Queen-Elizabeths-funeral.html
Може некој да ми објасни зошто некои мислат дека кога умре Кралицата и готово е веќе, нема да има нормален живот?
Никој не го вика тоа Ама се плаши народот да не се смени политиката на државата.Секогаш кога се мења власт, има и позитивни и негативни промени.
Не Тоа е поентата Сегде Може Елизабета тие шо ги поддржавала и сакала, син ѝ да не ги сака. Тоа е исто као кај нас де. Пример ВМРО не го сменија името, СДСМ го сменија пошо мислеа дека ќе влеземе у ЕУ. Следната партија може ќе ја гранатира карикирам Замбија, а сегашнава ѝ дава донации Ме сфаќаш мислам шо сакам да кажам. Секоја глава си има свои замисли, идеологии и политики
Мене пак Хари ми е многу кул лик, по темперамент ме потсеќа на Дајана, сигурно не му било лесно да живее постојано под некако протокол, затоа мислам дека се јави тој бунт во него, да се спротивстави, дури и Меган повеќе ми де бендисва од Кејт. Вилијам ми е вештачки, направен за да биди еден ден крал, ептен ми се пластични со Кејт исфорсирани.
Какво издавање и какво семејство? Он никогаш не сакаше должности.Сакаше свој живот. И без Меган нешто ќе направеше. Е***е семејството. Семејство на контролори со матријарх која држеше земји ко заложнички оти не ѝ се откажуваше од привилегиите.А, и синчето наследник веројатно нема да смени ништо.
Дозволи Меган да го оцрни неговото семејство. Додека беа кај Опра, оваа го извади сиот прљав веш а Хари само ќутеше и климаше со главата. Зошто пред Меган не се осамостои?
Колку беше безвеза тоа кај Опра... Мене Меган ми е антипатична, Хари делува на добар човек. Вилијам и Кејт ќе се добар избор за крал и кралица. Посветени се на тоа што го прават, би сакала да ги видам еден ден на таа функција. Камила дочека да е жена на крал... Таа ми е најантипатична појава од сите, Меган дури повеќе харизма има од неа.