Всушност Камила не била подобна за да биде жена на идниот крал на Англија. Т.е имала минато не била девица и била многу гласна. Врската ја раскинала баба му на Чарлс Кралицата Мајка која всушност и му ја бира Дијана. Млада, невина, приглупа и непозната. Мислеа дека ќе биде покорно маче, дека он со Камила ќе си се сака на страна. Ама Дијана не се понашаше како што мислеа..
Пред да почнат со вестите дека умрела на 96 години, јас можев да се заколнам дека Елизабета имаше 101 година или нешто така. А она млада цура да ти била.
Жена не изневерува ако ја добие љубовта ја мажот. типот си имал друга. она била за пред народ . фер ли е тоа?
Значи ти го оправдуваш него што од старт бил со Камила, а к*рвата е Дајана што сакала да се разведе кога се заљубила во друг. Ок. Типичен Врапчиште менталитет.
Вие шо зборите лошо за Дијана, дали сте погледнале која е, што правела, тајното интервју поради кое ја убија? https://youtube.com/shorts/lYg2yp-rlF0?feature=share Ми се гади од Чарлс.
За мене има само една кралица, Дијана. Многу ја сакав како мала. И многу жално како и заврши животот.. Штета.
Ќе видам ќе прогуглам. Ама не се ни они нешто преинтелегентни. Мислам дека си имаат некоја ментална фалинка.
Ваква, таква направи значаен земјотрес во погледот на народот кон нив што оттогаш значително почна да се менува и опаѓа, дополнително со помош на Хари и Меги.