Све на памет зборење, не верувам во трачарски муабети, може да се даваат претпоставки какви се но без докази ништо, сигурно имаат тајни но тоа останува во кругот на најблиските.
Ја имам гледано И Mary Queen of Scots, The White princess Reign исто Од таквите ми остана Викторија, на Телма шо ја даваат.Таман иам време до 3ти окт да ја изгледсм
Како нема докази? Хари сам кажа дека се дрогирал за да ја намали болката по мајка му. Сликите кај што е гол е од тој период. На забава е сликан во нацистичка униформа, се извинуваше после. Вилијам има неколку скандали со изневерување низ годините и слики со други жени. Принцезата Ана пред разводот имаше објавени љубовни писма со вработен. Принцот Ендру е познат по педофилскиот скандал, ги изгуби титулите. Да не зборам па за другата страна на кралството во втората светска војна и со колониите. Тоа друга тема.
The Tudors? Викторија на телма заврши вчера, јас два пати ја имам гледано. Требаше да се снима нова сезона, ама од 2019 нема ништо.
The tudors ја почнав ама не ми фати око.А обожавам такви историски серии А Викторија на интернет ќе ја гледав у секој случај
Аман бе чоек ова е трачање за кралското семејство не дека некој од Винзор овде ќе се уклучи да кажува кралски тајни. Џиззз. .
Ама така де. Сега ќе воскресне на 3 ден ко Исус па ќе се уклучи у муабет )) Ne znam dali e muabetov avtenticen ili del od scenario ama Filip go opisa vo 3 recenici zivotot vo kralskoto semejstvo. .
Ни фрлаа бомби и сакаа да не нема ама затоа повеќе статуси за женава што има 90 и кусур, него за Денот на независноста.
Каква врска има Кралицата со бомбите? За тоа Тони Блер криви го. Кралицата или Кралот сега нема никакви влијанија врз премиерите и не смеат да завземаат страни во политиката.
Така ако гледаме никој не треба да сакаме Косово 2001 мама нѝ ебаваа А сите кукавме за девојчено и стававме сториња. Добро ја не стаив ама зборам општо. Секад ние Македонците се враќаме на нешо старо и затоа никад не движиме напред
Да прашам нешто, стварно ме интересира што корист има светов и Велика Британија (посебно таа) од ова кралско (паразитско) семејство?