И @Emy867 Мислиш РФ би дале титули принц и принцеза на деца кои не се родиле. премногу жута штампа читаш. Претеризам е што им го прават ова со децава.
Децата си постојат. Е сега е чудно што се многу бели ако земеме предвид дека црнечкиот ген е јак.. А мајка и на Меган како седеше сама на свадбата, ко насадена ко непожелна. Многу грда слика.
Не читам жута штампа. Ќе дадат затоа што ако се обелодени вистината околу децата ќе избие скандал од невидени размери. Доволно им е со педофилот, па за ова сега ќе кротат. Тогаш Косми, каде се децата? Зошто не беа на забавата на јубилејот??? Па бебето на Беатрис беше, зошто тие не би биле??? Дали ти мислиш дека ако Меган вистина ги има родено, немаше да излезе пред болницата како Дајана и Кејт за да ликува пред камерите и папарацитр со бебето во раце ??? Па таа е изгорена за камери, а посебно па е изгорена да изиграва Дајана. Дајана нешто што правела, таа да не направи... Само ако е скроз невозможно, што во овој случај изгледа било.
Пред болницата излегуваат само директните наследници на круната. Без разлика дали е Меган или Перса пак немаше да излезе како Кетрин. Тоа е протокол и правила. Од она што го следам Беатрис и Јуџениа се омилени во кралското семејство, и после разводот на Едвард со Ферги. Ама Ферги си отиде и толку. Плус Едвард, Ендру и Ана не се наследници на тронот и можат и смеат да се однесуваат како сакаат, ама Чарлс? Од мал е кован за крал исто како Вилијам.
Ц. Тие изјавија дека Меган НЕМАЛА ЖЕЛБА да се експонира одма по пораѓајот, сакала се да биде 'интимно' (колку нетипично за неа) и да ги помине првите неколку денови на раат сама со бебето без камери.
Имаше и од стомакот слики, наводно лажен носела и не се родени од неа децата. Ама па од Арчи има слики и видеа, не знам зошто се сомневаат дали постојат воопшто.
Јас знам дека си има правила. Наследниците на круната се раѓаат во Лидо делот во Сент Мари болницата. Таму се родени и Вилијам и Хари и децата на Вилијам. Меган бираше болница и се породи во Портлнад болницата во Лондон. https://www.hellomagazine.com/healt...ugenie-birth-portland-hospital-photos-inside/
Јок. Колку што знаеме. На стари години се земаа. Е сега ако некое се шета по светов тргнато од очи на јавноста...
Меган мене ми нема типични црнечки црти. Плус не е ни нешто со многу темен тен. Да не знаев дека мајка ѝ е црна, немаше да помислам дека Меган има такво потекло.
На Меган не и беше забрането да се породи во Лидо, ниту па да ги користи услугите на гинеколозите кои ги користела и Кејт. Таа САМА одбрала друг тим на лекари. Лидо не е само болница за кралското семејство, таму се пораѓаат и други кои можат да си го дозволат тоа, па зошто не би и Меган? Јас едно знам, ако нема нешто со децата матно, Меган сигурно ќе ја користи секоја прилика да ги покажува и да ликува пред камери со нив. Па нема нешто што таа сака повеќе од камери.
Еве ги јатрвите. Кејт и Вилијам не смеат да се држат за рака а овие лабаво си одат за раче фатени.. https://vm.tiktok.com/ZMNExtfgD/