Британското кралско семејство

Discussion in 'Општи дискусии' started by ph.orhideja, Apr 28, 2011.

1. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

И јас не сум иста од табло и сега. Немам пластични операции.

cresa-jagoda and Angie1432 like this.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Да бе.

cresa-jagoda and LiliBoz like this.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

овој ко за мене бе ^_^

Ugly Duckling likes this.
  4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Епа таа има, башка што одела и на третмани за избелување на кожата.

5. Celltica

Celltica Популарен член

Се карате тука за луѓе што без никаков потенцијал и заслуга се во око на јавноста, или се ушлепале на такви за да уживаат луксуз и комфор. Се друго е релативизација, на пример смешно ми е како земале на темава Меган да ја жалат, за грев била отфрлената не знам ти што, уствари она да имала некаков талент, креативност и потенцијал немало на овој да се закачи. Истото важи и за другата.
    Истото важи за овие двајцава што никакво позначајно достигнување немаат освен што се родени во одредена фамилија.
    Место да се восхитуваме на луѓе кои со сопствен труд се издигнале во животот и направиле нешто значајно за човештвото и општеството, сме земале да мериме Кејт или Меган дали биле подобри. Сфаќам сеир муабет ама ова ми е тотално несфатлива фазцинацијава со ројалс во Македонија , генерално и настрана од темава и форумот.

Glowy, dunika, ForeverYoung and 4 others like this.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Reality show.

Никој не зборна за нападот на Фолкландските острови, за плеткањето со нацистите во Втората Светска војна, за Брексит, за тоа што пола планета ја имаат освоено...

7. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Па добро ако не се од жута штампа информацииве дека децава не постојат,од каде е инфово?
    Што знам мене ми е СФ да дадат титули на деца кои не постојат и ги изнајмиле.
    Плус има слики и видеа од децата.
    А сега кога станаа принц и принцеза може ќе се појават на ројалити настани.
    Можеби затоа не ги носеле досега.

cresa-jagoda likes this.
  8. Emy867

Emy867 Форумски идол

Имаш безброј канали на јт на луѓе кои се разбираат и од фотошоп и други работи кои се бават со ова, ама твое си е да си веруваш во што сакаш.

Значи ако живееше Елизабета уште 10тина год, Лилибет дури тогаш ќе ја однесе некаде? Во стилот, еве ја тинејџеркава еднаш што се роди ако ви текнува, сега сака и официјално да ви се претстави :D. Се зафркаваш дека не ги носеле заради титулите? :D
    Како да не.

9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Море елаборирање

10. simona_baby

simona_baby Популарен член

Па нормално дека ќе му ги укине финансиите кога несака да биде дел од сето тоа,не сакаат да имаат обврски.Кралството живее од даноците на народот,и најчесто се занимава со хуманитарни организации.И сега ем несакаш да си дел од кралството ем сакаш да трошиш.Он не е лишен од наследството,има добиено иста сума на пари како и Вилијам од мајка им.

Pinkdust and Emy867 like this.
  11. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Што е тоа битно? Колку се сончаат на плажа да се црни па не ги осудуваат.

12. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Темава повторно вришти од расизам кон Меган.
    А, Кејт пресвета ја правите. :rofl:

13. Emy867

Emy867 Форумски идол

Битно е зошто цело време до драмата со ројалс и одговарало да биде бела па и кожа избелувала, ама сега за жртва е мешана накај црна. Само затоа, иначе може и шарена да биде, гајле ми е.

14. Merten

Merten Популарен член

Меган сама си го бараше, прво и основно семејство и се, па какви и да биле. А не пред цел свет да кажува кој на кого натерал да плачи, мизерно.

Еве и за Кејт има, дека намерно се запишала покасно на универзитет за да го "фати" Вилијам и го скарала со бившата. Обичниов народ колку врски намерно растура ехее ама ова дека Ројал..

Feminka22 likes this.
  15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Кејт не е воопшто пресвета. Кејт си ја игра улогата која ја има маестрално. Не е склона на скандали, мирна е, совршена кралска снаа и идна кралица. А меѓу четири зида кој знае каква е.

https://www.vecer.press/двојничката-на-кралицата-елизабета-с/
    https://pagesix.com/2022/09/10/king-charles-told-harry-not-to-bring-meghan-markle-to-balmoral/

16. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Баш затоа и Кејт и Вилијам заслужено би биле на престолот. Какви и да се приватно, пред народот задачата ја вршат одлично. Внесени се ептен во улогата.

Glowy, buba4e89, Lotus Girl and 4 others like this.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Тоа и ми е поентата. Тие имаат работна задача како да се однесуваат, што да прават. Секоја минута им е испланирана. Затоа и ја викаат Фирмата. The Firm. Позади нив работат 100 души.

18. staycalm

staycalm Форумски идол

Оф мори мајко. Колку ни е труло општеството, значи не ми се верува. Македонци фатиле да ја споделуваат кралицата на Англија а немаат никаква допирна точка со Англија не па со кралското семејство... Стварно не разбирам како се толку погодени и тажни луѓево?

А бранењево не само на кралицата туку на цело кралско семејство ми е пресмешно. Јавна тајна е што се случило со Дајана, јавна тајна се расизмот, секс скандалите, поврзаноста со педофилија, изневерувањата... Не знам дали Меган е таква ко што сака да се претстави, ама дека намерно и правеа медиумски хајки е факт, оти беше единствена што се спротиставуваше на фамилијава. Не беше голем фактор оваа за да ја убијат, со послаби постапки се служеа.

Иначе fun fact, многу луѓе од Индија, Ирска, Австралија и Нигерија ја славеа смртта на пресветава кралица пошто никогаш не направила ништо добро во врска со системската експлоатација на гореспоменатите држави. :)

19. Emy867

Emy867 Форумски идол

Не смее да се дискутира за нешто друго освен за Македонија?
    Што не е кажано за Мк а да не го знаеме?

Еве јас лично, кога читам/гледам за нив ми е рилекс тајм пред спиење обично, а иначе нити ми се пресвети, нити ќе ми дадат од тоа што го имаат, туку баш ми се само за мозок ладење.

VDT2906, andrejko82, dunika and 9 others like this.
  20. staycalm

staycalm Форумски идол

Што поточно од фејк сликата што стотици, ако не и илјадници луѓе ја градат за нив те релаксира? :D

Yowannty and crimson like this.