Шо болест? Инцестоиден е од уши до петици. Премија е и ваков што испаднал, можел да излезе и со 4 уши клапуши наденати на тиквата.
Со ваков изглед на рацете јас не би брзала да менвам банкноти, химни и чуда. Туку имам прашање, умре Елизабета, зошто се ќефој? Мислам знам дека 96 години живееше ама мене не би ми било до смеење. Протокол некој?
Не смеат да покажуваат емоции во јавност. И Вилијам и Хари не смееа да плачат за мајка им на погребот а беа деца. А овие пред лопатата на попот па не можат да се соземат
Муабет со мајка ми: Мамо сега е кралицата во Единбург па послемќе ја носат во Лондон. - Мајка ми: Шетаат празен ковчег бре таа е во фрижидер. Така се шеташе мртовец 10 дена
Кралов, на таа пара, на таа пара бе, да изгледа вака, ноу комент, постар личи и од мајка му покојна Не сум фан на кралското семејство, ама мене лично и Меган и Кејт ми се за хејтање, двете ми се одбивни, колку сакаат нека глумат Од сите тие ријалити шоу ликови, најмногу ми е жал за Хари, од авион се гледа колку е осакатен и колку многу му фали љубов, може ја добива, ама исто толку и манипулација и отфрлање добива.
Кејт не може да ја поднесе Меган брза да истрча пред Меган без да ја зачека,Меган прво стои во место позади па тргнува,но ете го Хари веднаш доаѓа до жена му https://twitter.com/scobie/status/1...rgcfI7SYfrYlTHqomC_Ub3AFlp-Klylun62pv-7ToFZPM
И тука има правила. Прв оди Вилијам, па Кејт па Хари па Меган.. Нема врска тука кој како сака. Овде се на работа и си има прокол на однесување. Нема што да трча Меган пред Кејт ( И да беа сосема други жени на нивно место исто ќе важеше).
Остај ја Косми, мисли она ова јатрвата нејзина е па под мишка ќе се фатат и ќе одат заедно. А и да е, да ја прашаме како ќе ја гледа ако јаде гомна јатрвата нејзина низ цело село за неа и за цела фамилија @Cosmi
Среќа имаат Вилијам и Хари што мајка им е Дијана, замислете деца од Чарлс и Камила какви би биле... Туку Вилијам личи повеќе на чичко му Едварт, а Хари на вујко му.
Немаат протокол за излегување од кола. Па гледаш Вилијам и Хари излегуваат заедно. Не излезе Вил па да ја пречека жена му да излезе. А Кејт побрза пред Меган иако можеше да ја причека ама како ќе покаже дека е змија. Хари важно застанува до жена му.Не се застана она до него туку тој се префрли кај неа. @Bridget Вана би Катица