Кејт се облекува во облека од Зара, H&M, Marks & Spenser за да се доближи до народот, а Меган пишуваше дека истрошила многу и за свадбата и за облека и луксузи. Британците не и го простија тоа.
Па свадбата нивна е поскапа од на Вилијам и Кејт побајаги и тоа. А облеката е башка... И се незадоволни.
Кралица на срцата, поинаку не може ама има сите да ги придобие со жална фаца и плачки и ќе биде следна Дајана. Се заебала малку повеќе.
баш ми е криво што не сум го знаела Хари .. ем сакам џинџер, ем чим меган можела да го ќари сум имала шанси и јас
Ќе се убијам гледам у живо и при излез од катедралата во поворката се држеа за раце Хари и Меган. Шо љубов ќе беше оваа чекор не можат да направат без да се држат за рака
Види ја бе дури и како насмеана е.. Мислиш на изложба дошла а не на погреб . https://vm.tiktok.com/ZMF1LDQUe/
Едно нешто не ми е јасно.. Сакале децата да им бидат заштитени и да не го живеат тој живот ама да добијат титули принц и принцеза. Сакале да не се експонираат во јавност,им пречеле новинарите,ама се утепаа идејќи по интервјуа и на хуманитарни настани. Сакале финансии ама не сакале да работат. Вистина не ми е јасно што сакаат. Па сите од кралството си имаат свои обврски,однапред испланирани месеци и месеци.Они како си замислуваат денес сакаме да шетаме низ Америка,а следната недела ќе одат да прошетаат низ Бакингемската палата.
Тука се смееа нешто со Вилијам и се воздржуваа да бидат озбилни. Штета колку убаво другарство со Кејт и братска љубов...