#форевр Дајана тим . Меган изјави дека со кралицата никогаш немала проблем само со останати членови на кралското семејство.
Ја мислам дека стварно немала проблем со кралицата, она си се држеше достоинствено до крај, и да имала нешто да и замери сигурно тоа било преку посредници а не лично,затоа Меган изјави за кралицата she was always nice with me. И за смртта на Дијана не верувам дека кралицата е вмешана, евентуално Чарлс али не мора да значи дека и он бил вмешан..
Дијана? Партал се правела и не била ни дискретна. При крај на бракот. https://www.slobodenpecat.mk/kako-i...adi-toa-shto-go-kazha-po-smrtta-na-kralicata/
Дијана во нејзини зборови. Почнува со аферите откако и ''загинува љубовта во сообраќајна несреќа'' (друга љубов е ова) и според некои нејзина најголема. Откако во меѓувреме и Чарли и се враќа на Камила(со благослов од татка)и бракот им е без интимност. Последните неколку години и биле неофицијално разделени и живееле одвоено. Додека Чарли со љубовницата живи и двајцата и сега ќе се King & Queen connsort. #just saying Постои и можност бракот со Камила да е за damage control и rumor has it дека сега и Камила ја вара.
Сите биле варани или сите варале, ама овие две бар не плачат јавно, затоа гоу тим Кејти!! Колку длабоко. Тоа благородништвото под превезот на софистицираност, одсекогаш преставувало блуд и разврат, инцест, педофилија, милион злосторства против човештвото, колонизирале и покрале пола свет и сеуште неосновано имаат големо влијание во светски рамки, ама Кејти не плаче оти Вили ја вара, пошто и мајка му и татко му варале и тоа е нормално и таму не е битно кој со кого се плеска битно се ќути и се изиграва Ројал бре. Затоа тим Кејти!! Точно, Кејти и Камила се женски со план и никој не ги жали, што ќе си надробиш тоа ќе си сркаш. Оваа Меган простава не знаеше како да изигра, нек пукне таму сеа! Она пастрмка, ќе сака меѓу ајкули да се проба. Еее да беше така лесно сите Ројал ќе бевме.
Смешки Демек не сум Ројал ама барем перфектен живот имам, еве верен ми е Оние сигурно оргии прават по дома. Ниту знаеме дека се развратни, ниту знаеме дека твојот е и ќе остане верен. Така да, смешкиве поента немаат.
Секогаш ме забавувало кога обичен народ со милион проблеми незамисливи за привилигирани луѓе се теши со нивните "трагични" судбини.
А мене пак ми е многу лејм кога немаш што да кажеш, и притоа тема на муабет поставуваш нешто што не е, типичен ад хоминен, напад.
На британското кралско семејство од погоре. Пошто и ја можам многу лесно да даам осврт на маж ти ако беше тоа тема.