Кралицата промени премиер на Канада пред 10 години. Толку за тие муабети дека биле ријалити шоу и немале никакво влијание.
Вчера баш мислев како издржуваат. Ковчегот бил оловен внатре, 8 души едвај го носат. Ќерката оди сегде по ковчегот, над 70 години е.
6 саата стојат така и не се баш младиќи.. Инаку машала Чарлс, Ен, Ендру и Едвард имаат повеќе кондиција од мене..
ќерка и... алал да и е. туку јас сеуште мислам дека е закопана ако свадба првично праат па после ја глумат, зошто па погреб да не?! мајке ми глава на трупче ставам дека ковчегот кој шеташе беше празен
Ами како инаку, ќе мораше парите и моќта да ги делат со други семејства, вака со најсвоите барем Инаку вакви случаеви има и кај муслиманите и кај јудејците, т.е кај богатите Евреи.
И плус да ги прошируваат. Тактика била на Хабсбурзи уште од Максимилијан I, Германците да ги заземат сите тронови низ Европа, не преку војни, туку преку бракови.
Неможам да верувам дека и Камила од швалерка дојде до кралица. Ама како пар си одговараат со Чарли, не се знае кој е поубав.. Ти и ја смо савршен паар. Изгледа затоа не ја сакал Дајана, тој си барал нешто слично убаво на него. Кога ќе видам слики и снимки од Дајана не ми се верува како таква прекрасна жена можела да е во брак со Чарлс. Вилијам и Кејт мислам дека се најнормални и би биле идеални на тронот. А за Меган мислам дека е лигушка тешка. Незнам ни со кое лице дојде на погребот? Тешка глупача.