Средна класа да(иако пак побогати од просекот), ама имале и некоја врска со аристократијата таму. Не е баш од најнајобично семејство.
Вилијам, Кејт и Прицот Џорџ и Принцезата Шарлот. Од мали ги тренираат за иднина. Видете им го држењето на децата. 9 и 7 години се!!
Не би рекла дека е средна класа онаа која може тоа образование да го овозможи на децата.Имаат нивен бизнис незнам конкретно за што се работи.Да не збориме и за тоа дека родителите и го платија фустанот за свадбата.
Многу убава жена ми е Кејт.Не навлегувам нит пратам нешто особено за карактер или улогата во РФ,туку онака општо.Не е прелепотица,ама си носи во себе некоја софистицираност. Ете кај нас,Каролина ми е таква
На оваа тема за нив се збори ако сакаш за друго имаш други теми.. @Emy867 прочита дека Англичаните вараат Чарлс да абдицира во корист на Вилијам? Не знам дали е вистина ама многу често ми излезе оваа вест.
Немам прочитано такво нешто Само да им ги одзеде титулите на овие америчките ројалс (пошто така прочитав), па после нека абдицира, нека умира, што сака нека прави И нешто во врска со Ендру исто имаше што планира да превземе, ама заборавив...