Фацата на Принцезата Шарлот додека некоја се слика со Принц Вилијам ми е врв!! А овде иста Бетка Покојна
А и сигурно случајно не е. Ни едно од децата ниту на Хари ниту на Вилијам една црта немаат од мајките или баба им Дајана
Генетски инжинеринг? Не верувам кај Вилијам.. За кај Хари ако веќе правиме заговори мислам дека се со донор јајце клетки од белкиња..
Каков генетски инженеринг, не сме до толку развиени за да лабавко им менуваат црти на ликот на децата.
Па ваљда знаеме што се случува и надвор од границите хаха. Не си замислувајте до толку научна фантастика, мислам интересни се теорииве, ама не се реални.
Не. Мора да е нивна крв макар ускочил, брат, татко, стрико со донирање сперма ама се е тоа тајно и не смее да се дознае дека кралот е неплоден и фаличен. За Меган не би ме чудело да земала јајце клетки од банка, ако се земе фактот дека Доди Ал Фајед беше црн и муслиман и знаеме како заврши Дијана.. А не верувам дека би дозволиле да се измешаат црнечки гени со Винзор. Колку и да се трга Хари факт е дека не дај боже да се случи нешто он може да биде крал на Англија. И замисли дечињата црнчиња. Јок тоа. Само во Бриџертон на Нетфликс. А то што се сите дебилни од инцестуални врски (втори па и први братучеди деца правеле да се задржи лозата) да не збориме. Ама раса да се смеша, нема теорија.
Да постоеше генетски инжинеринг (кај нив) ќе ги средеа гените на бебето на Меган и Хари подобро по нивен вкус. Ако ме разбирате.