@Angie1432 И јасс Денес особено ми беа семејство како од Дизни цртаните филмови. Облеката беше неверојатно убава. Особено ми се допадна тијарата на Кејт Шарлот, права копија на Кејт Џорџ мислам уште сега може да го крунисаат, вистинска фаца на крал Луи ми е врв Ми личи на иден Хари во лудите млади години Гринч
Многу ми е ружна крунава, па уште и црна. Кејт и Вилијам блескаат како тие да се крал и кралица , а не оние двајца карикатури.
@VDT2906 Официјалната причина што ја кажаа е дека останала со децата, за да го прослави роденденот на Арчи, што се паѓа на истиот ден со крунисувањето. Реалната причина (претпоставувам) е no one wants her there
Бог да чува и после она сакала да ја прифати кралското семејство, а оваа се понаша како недоветна. Роденденот можат и одпосле да го прослават, сепак е крунисување на крал ( нејзиниот свекор, татко на маж и) и место да биде таму она изиграва нешто..Очигледно е дека не ја сакаат, ама вака повеќе прави да не ја почитуваат. Многу чудна жена.
@Bratot Ќути, да не си им во кожа. Трошок за балони и украсување на две места @VDT2906 @ceci11 Даа, баш така. Абе класична американска селебрити. Сакаше од кралското семејство Задруга да направи, ама нешто ништо од бизнисот Само Хари испадна будала во очите на светот со неговите бисери
Ај таму со балоните можи и кловн имаат викнато да ги расположи децата, а за кралов кловн на церемонијава камо? Не е фер ич