ЗОШТО објави извинување ако и е дозволено? И тоа баш така неформално, во стилот хехе, сори гајс, јас така малку си поиграв со фотошопот, ништо страшно, хехе. Па и потпис, првата буква од името, ни Принцезата од Велс, ни бутур, баш онака како на блиски другарчиња да им пратила слика, а не слика која е на тапет на светската јавност. Иначе, за гајле дека ми е, ич не ми е. Си имам јас свои гајлиња. Ама ова демни насекаде, па не може баш човек да го прескокне.
Се надевам дека се е во ред со женчево, најсимпатичен лик ми е меѓу сите тие таму. Кејт и Ранија од Јордан ми биле пример за жени кои се секогаш на ниво на улогата која ја имаат во нивните земји. Туку, навистина ли Вилијам изјавил за својата мајка нешто во стилот дека била „параноична“, на некој собир посветен на принцезата Дајана? Или новинарите извитопериле и извадиле од контекст делови од неговиот говор? Да изјавел вакво нешто шушумигата Хари, немаше да се зачудам, ама Вилијам?
Има ЛОШ фотошоп. Тоа е поентата на муабетот, што е пречудно кралско семејство да си дозволи таква слика да излезе во јавност со објаснување дека Кејт пробувала нешто? Втф?
Мислиш дека ако професионалец ја фотошопираше сликата, ќе дозволеше толку многу грешки? Си играла принцезита, пуштила објава па мораа да бришат по неа Неа многу убаво и беше објаснето што носи титулата принцеза. Дека Вилијам ќе си има швалерки, така било со векови, така беше и со татко му, така ќе е и со секој нареден. Тоа што Дајана не можеше да се помири и почна да дава интервјуа кај што ќе стигне и направи проблем на сите. Кејт нема да оди по тие стапки. Меган тргна, ама после избегаа. А овде само темнокожите крвнички ги бранат. Сите други се со нормално мислење за фамилијата
На ова бранење, да си помисли човек оти на форумот е лично the Lady in Waiting на Кетрин Оќе е Малерозна, штом викаш ти така, сичко добре. Само, финтата е што не ја напаѓам ни јас, туку пишувам во смисла да не е некоја игра на Виндзорови со неа. Е така. Ај, виш хр вел кога ќе ја видиш А Меган зошто избега е друга прича. Тргна таа да биде пред сите, ништо друго не тргна, ама ја сецнаа и затоа штрафтата, па сега изиграва војвотка во Америка
Па веќе напишав, мислиш дека ако бил професионалец ќе дозволеше вакви утки да има на сликата? Кејт одамна објавува слики и како сите други, користи фотошоп да ги направи поубави. Е јбг, принцеза е, не професионалец фотошопер Абе не ги бранам, муабет си правиме. Што требаше, да вртам и јас тука теории на заговор Како шпанската новинарка што изјави дека Кејт е во индуцирана кома. Па вртеа на вести дека сигурно е во право, дека супер нанито на децата Марија е од Шпанија Па валда е во право. Ќе речете тука еве Малерозна Англија живее, сигурно знае нешто
Многу е едноставно. Жена после операција на абдомен не оди толку исправено и полетно да потрчнува ,а особено не да носи кеси. Повторно лош обид. Кејт воопшто не ни оди на овој начин. Јас мислам дека нешто се случува. Единствено нешто што ми паѓа на ум е или се работи за многу тешка болест или за ментална болест па затоа не се појавува воопшто. Вакви смешки со лош фотошоп и очигледни двојници уште повеќе ги подгреваат шпекулациите. Со толку големо искуство со ПР вакви гафови се необјасниви.
Баш не мислам дека знаеш нешто, туку си нагодуваш како и сите ние, светот. Човек дома некогаш не знае што му се случува, а не ти да знаеш што се случува со овие.
Во право сте, не е Кејт, Хеиди Аган е. Ето некоја на инста ја разоткрила. Да го прашавте Дејвид Ајк, лизард ќе беше Уф, едвај чекам април да дојде. До тогаш ќе се смеам секој ден на новите измишљотини на јавноста. Холивуд не им е рамен на теоретичарите
А која е ако не е Кејт? Не ми е јасно зошто некоја од овие инфлуенсерки не појде во Виндзор и да ги слика со јака камера, штом шират гласини дека не е Кејт.
Значи страшно, таков аматер со фотошоп Значи не и е првпат https://www.slobodenpecat.mk/foto-u...-so-kralicata-elizabeta-i-nejzinite-pravnuci/ Дали воопшто кралицата имала зелена софа? Дали воопшто ги има сите тие внуци? Дали воопшто постоела кралица?
https://www.usmagazine.com/celebrit...n-the-professional-kate-middleton-look-alike/ Запрете ја планетата да слезам нели.
Иначе дали слушнавте дека Чарлс се чека да го пратат на Бахамите кај да е и го прогласат за "нежив" кога ќе дојде време, за да Вили стане крал побргу отшто сите очекувавме, оти го убил швалерот на Кате, и ако е крал не може да одговара за убиството. Во меѓувреме се трага и по Кате сеуште. Ова тек дека била бремена од швалерот, и "абдоменалниот зафат" е уствари без согласност принудно извршен абортус, тек не го коментирам. Кензингтон презента.