Корисниците имаат можност да ги редактираат своите мислења, но не и да бришат цели теми. Целта на форумот е да се споделуваат искуства и да се развиваат дискусии, при што добиените совети и решенија на проблемите ќе им бидат од корист и на други луѓе што би се нашле во слична ситуација. Плус тоа, со бришење на одредена тема пропаѓа трудот на сите што се потрудиле да напишат мислење во темата. Поздрав Ново: Поради злоупотреба на опцијата за редактирање на мислењата од одредени членови, ја ограничивме оваа функционалност, т.е. мислењата можат да се редактираат во првите 60 минути по испраќањето.
значи работава е пази што пишуваш т.е мисли што пишуваш затоа што ако не го избришеш одма за 5 минути нема назад.
и мене ми се има случено истото значи имам мислење од мојот профил кое не го дадов јас бидејќи не се имав одјавено а имав една другарка на гости. Подоцна приметив но веќе беше доцна,ја прашав другарка ми зошто го стори тоа ама залудно неа и беше дојдено до зезање и баталив.Ми е криво што сега ми го знае корисничкото име ама тоа е тоа за друг пат ќе си знам
мислам дека би требало да може да се избрише тема која ти си ја поставил а е преместена во канта..значит е непотребна и нема потреба повеќе да стои на форумот..
opsti-diskusii/vi-koe-vreme-bi-sakale-da-ziveete-t2221/ opsti-diskusii/vo-koe-vreme-bi-sakale-da-ziveete-t3421/10.html#p544914 До мене е, или темиве се исти?
Или друг пат пријавете една од темите и напишете во пријавата дека има иста таква тема, од помош е тоа нели