Бришење на мислење или тема

Discussion in 'За форумот' started by skorpija1992, Jan 25, 2010.

1. CIA

CIA Популарен член

Мила89-мислам дека не постои таква опција.

2. patika

patika Активен член

Не знаев каде да го поставам прашањето, зошто ми е заклучена темата Модни критики за храбри феминки? Јас само што ставив мои комбинации таму, никој не прокоментира за нив, а гледам дека доста долго функционирала темата и баш ми се допаѓа, а колку што видов и претходно имало лажни слики па не сте ја заклучувале.
    Мислам дека не е фер заради лажни слики на некои други да не можеме да си постираме комбинации.

3. spellbound

spellbound Популарен член

Кога ке се отклучи темата ке ти коментираат, заклучена е поради лажните слики, а се заклучувала и порано мислам.

4. elcezelce

elcezelce Форумски идол

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Не ми е јасно зошто ми е избиришано мислењето од темата правопис, поточно одговорот што и го дадов на Елена дека инфаркт е правилно, кога има и многу други мислења на таа тема со такви одговори? Или требаше да и пишам од каде доаѓа зборот |( ?

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Не треба да се пишуваат несодржајни мислења, кратки одговори „да“ , „не“, „ и јас исто“ „ се согласувам“ итн.

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Гордана тоа мислење беше содржајно затоа што соджеше одговор на поставено прашање.

Не треба и тие правила да се сфаќаат толку праволиниски.

Ќе едитирам, исто како во темата Вашата шминка преку слики - зошто да пречи и дa се бришат мислења ако некоја феминка нашминкала своја другарка па сака да покаже? Не мора толку стегнато...

8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Истото ми беше и на мене муабетот. Дотичната тема содржи еден куп одговори како мојот. И би сакала да знам со што ете ти Гордана би одговорила на прашањето дали инфаркт е правилно?

9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Не бе, ти стави лајк па нека се думаат они дал е точно или не е. |(

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Па како да знаеме дали другарка и се согласила дали може да се стават нејзини слики или не? Или пак дали се стварно од некоја другарка. Така само ќе се намножат лажните слики, а и се крши приватноста. :)

Gordana10 likes this.
  11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се слагам... може да нема согласност, иако се работи само за очи, а феминката ја изработила шминката што значи дека е нејзина шминка... работа на толкување на насловот е де.

Само, кога веќе станува збор за согласнот прво треба да се избришат сите слики постирани во темите како Симптоми of being a сељак, Фејбук проституција и слично, зашто не верувам дека тие личности се согласуваат да бидат поставувани овде. :)

chocolate.chick, enca.69 and RainBow like this.
  12. Trajche

Trajche Истакнат член

Ме интересира зошто темата ми е префрлена во канта, барем да сум известен од мод/админ поради која причина.
    Ви благодарам многу

13. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Можете да ја избришете оваа тема : Sex-Песни... Јас ја направив, а имало веќе ваква.

14. Doozy

Doozy Форумски идол

А, бе, чисто и жими се, најинформативно ќе ве прашам, зошто нешто се избунив, односно ме збунивте. Мислам, навистина не сакам да се мешам во работата на модераторите, и не ми е дојдено за тоа едно мислење, ама сакам да знам. :D

Како дојде мислењето во кое и одговарам на Алондра дека денес не работат продавниците и кога жената најубаво си праша дали има отворени продавници, се офтопик и се избришани во тема која се вика Општи прашања? На Крисмас деј? Рили? :D

Стварно не ми е до мислењето, него ми нема смисла, логика... Или па јас не ја гледам. Поопшто прашање од тоа - АМИН! :hai:

LivingGlam likes this.
  15. MalaTaa

MalaTaa Истакнат член

Добро дали може некако да ги избришам сопствените мислења од мојот профил .. бидејќи го оставам најавен па нејќам некој да ми гледа каде и како сум коментирала ?

16. Artemission

Artemission Популарен член

ТЕМА: Правила на форумот

Не се примаат барања за бришење на теми или мислења. Сме добивале вакви пораки: „Избришете ја темата ***. Дознав сè што ме интересираше и веќе не ми треба“. Или: „Избришете ми ги сите мислења. Другарките научија дека сум на форумов“. Ваквото однесување не само што ја уништува смислата на постоењето на еден форум, туку е и нефер кон сите оние што се потрудиле да ви помогнат. Не споделувајте премногу интимни работи ако не можете сами да си ја зачувате приватноста!

17. MalaTaa

MalaTaa Истакнат член

Не барам да се избрише тема или некое мое мислење .. туку сакам да нема на мојот профил каде сум коментирала на кој теми ... :/

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Не е можно тоа, едноставно одлогирај се. :)

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Имам предлог да се спојат темиве.
    баш ги гледав пред некој ден, и во двете има помешани мислења!
    А и сајтови за симнување филмови се торенти, обично.
    Друго е гледање филмови онајн.
    film-i-tv/sajtovi-za-simnuvanje-na-filmovi-t80/
    и
    film-i-tv/programa-za-simnuvanje-filmovi-t569/40.html
    Mи бодат очи секогаш стојат на почеток, и кога сакам да прашам а имало такви случаеви, незнам во која да прашам :?:

Тие нека се спојат, нека се отвории нова тема ''Гледање филмови онлајн'' таму нека се префрлат мислењата што се соодветни за таа тема и така се ќе си дое се на свое место :)
    Сепак тоа е само предлог од моја страна :$

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Навистина би можело после секое избришано мислење, модераторот да не` извести со ЛП, зошто се избришало, а не вака филмови да си правиме и да се нервираме.
    Сепак сме одвоиле време за да напишиме нешто.
    Конкретно, барав нешто на интернет за да му помогнам на друг, мислењето не беше оффтопик, а на крај сосем случајно видов дека е избришано.
    А, ова не е прв пат. :!:
    Уште пожално е што во истата тема, имаше постови кои беа офф и беа донекаде навредливи/провоцирачки, а не беа ни избришани, ни сменати. |(
    Вака човек добива демотивација за воопшто да пишува. :^)

Artemission likes this.