А кое мислење толку што ти значело било избришано и во која тема? И не, не е можно по секое избришано мислење модераторите лп да испраќаат, ама е можно доколку сметате дека одредено мислење не требало да биде избришано да прашате модератор по лп зошто тоа било направено и да бидете известени за истото. Како што е кажано едно милион пати наназад.
Мене навистина ме интересира причината поради која ми е избришано мислењето од Општи прашања, не дека е којзнае колку битно ама цел ден проверувам дали има одговор и сега гледам дека го нема ни таму, ниту во некоја посоодветна тема.
znaci ne se brisat komentarite ni vo prvite 5 min po objavata na komentarot. Moze li da poednostavite kade tocno se brisat? Blagodaram odnapred.
Не се бришат кога веднаш после тебе некој постира нешто. А ти од каде знаеш кога немаш други постови? Освен ако не мислеше за коментарите на сајтот, ама сепак темава е за форумот
А јас како да најдам темата што сум ја објавила, или пак кога некој цитирал мое мислење, каде стојат известувањата? бидејќи кога ќе кликнам види ги сопствените теми не ми ги дава само моите..?? хелп!
За да видиш дали некој те цитирал, пиши го никот во пребарај и ќе видеш. А мислењата би требало да ти ги дава кога одеш во твои мислења.
Ау...само ќе кажам голем поздрав до виножитото ... ми избриша едно 100 теми и мислења...бре бре критичар само да се цензурирало би сакал некогаш да иам можност со тебе да си разменам искуства на некој теми само не вака на форум евентуално маил .. ама добро да не испаднам нападен со тек на време зависи дали ќе ти се допаднам и заедно нели и мојте размислувања. УЗПАТ ... малце не јасно ми е со инбоксовите на форумот..зашто толку тешко се праќаат..Дали тоа значи дека секое мое инбоксче напишано вака до корисничка прво пред да се прати се гледа во редакција кај модератор ?! ... не би требало... луѓе ...приватност а ако не е тоа како виножитот раинбоу ќе ни ја објасни папката „се испраќаат“ ако си одговорила на ова извини
^ Пораките ти се во таа папка затоа што членот до кој си ги пратил се‘ уште не ги прочитал. Никој освен самиот член нема пристап до тие пораки.
prasaj-ginekolog-f68/dali-sum-bremena-t12252/#p1120699 bremenost/dali-sum-bremena-t12487/10.html Дупли теми.
^ Wiliams, до копчињата ЦИТИРАЈ и МИ СЕ ДОПАЃА, има едно копче триаголниче со !(извичник). Наместо секој овдека да постира дупли теми, можеш да го пријавиш мислењето преку извичникот, тој извичник е со таква намена.
Во последниве два часа без никаква причина ми снема две мислења, а воопшто не ми е јасно зошто. Мислењата не беа упатени до никого, пишував за мене и тоа во две различни теми. Ве молам да добијам одговор. Фала. Edit: се извинувам, едно било.
хм, не знам зошто ми е избришано мислењето кое го имав пишано пред малку.. за “чешловите“?? т.е за неправилно напишан наслов? го нема ни во “сопствени мислења“. ако може некој да ми каже??
Правилата ви се малце.. Не може да бришеш коментар,неможе да го смениш освен ако не реагираш брзо,неможе да избришеш профил или да го деактивираш на одредено време,неможе user name да се смени.. Слобода малце треба да ни дадете а не така. Ем вас ви се трупат неактивни профили,ем неможе ако некои од нас не сакат веќе да бидат дел од овој форум да си одат и да избришат историјата. Не арно
и јас истото го напишав овде а модераторката ме избриша без причина сега и ова ке го брише како да не смееме критики да даваме а некој може ств голем проблем да си направил приватно со некое мислење не ти даваат да си го бришеш а твое е страшно