Овој баш го немам пробано, ама од тие што сум ги гледала кај нас најубави ми се на Seventeen бронзерите. Имаат низ нив златни shimmer честици, преубави се. Ако сакаш баш мат бронзери, пробај го од Essence бронзерот, Sun Club колекција.
Имам многу премногу светол тен, и цело време трагав по бронзер што нема да ми удира на портокалово. Скроз случајно во Веро Jumbo во делот кај касите кај четките и шминките најдов камена пудра ама потемна е 06 бројче, луѓе ова е најдобриот бронзер што сум го имала до сега. Добро не е бронзер ама дека потемен од мојата кожа, баш светло кафена боја е мат, и денски и навечер го ставам помалку или го надоградувам за искачање, изгледа преприродно и НЕпортокалово. Можете да пробате ако барате нешто слично, на фирмата Мода е и го земав околу 170-180 денари, имаат и продавничка кај Бит пазар спроти чаршија гледа можете и таму да проверите да не е поевтин
Јас го користев. Еден од поубавите и поквалитетни бронзери. Дава убав и нежен сјај. Само лесно се крши. Мене првото паѓање ми стана сол. Па после пак го составував. А го коростев долго. Според мене си вреди за парите.
http://irecommend.ru/sites/default/.../user-images/25583/s58YKb7suTEt4FTqM6A5jQ.jpg Луѓе сенкава што ја користевме како бронзер дали некој ја има видено негде скоро? Никако да ја најдам
Неколку дена го гледам бронзерот на Аура, само малку ми е чудно да е 190 денари ..Некоја што го има користено да ми каже дали е добар?
@krofnicka27 Јас го зедов пред една недела во нијанса Copacabana.. Мене ми се допаѓа доста е пигментиран, ако ти е за контурирање оваа нијанса е најтемна од сите е совршена за контури.. Останатите се многу светли и не знам дали би ти го дале посакуваниот ефект.. Јас сум задоволна, претходно го користев Sun Club на Essense и тој ми еден од омилените но е повеќе на портокалово.. Сепак овој на Аура за цената е одличен го препорачувам.
Бронзер за тен кој не е ни црн ни бел, ама повеќе на бело? и според вас како е подобро со светики или мат? Што поубаво ќе го прави лицето, не сум користела никогаш бронзер и не сум запознаена. Или пак најдобро да ги земам перлите од Авон?
Јас го користам 101 Blonde Harmony иако имам кафеава коса, повеќе ми одговараше на тенот бидејќи имам светол тен. Убав бронзер, лесно се бленда и многу споро се троши.
За преку ден најубаво да користиш мат бронзер, дава само боја на лицето и изгледа по природно. За искачање, навечер, мислам дека убаво изгледа бронзер што не е мат, со светки. Ти ги препорачувам на Есенс бронзерите, и мозаик камената пудра на есенс за поприроден изглед
Ја немаше ни таму, имаат нова линија на сенки од есенс, барем пред 2-3 недели кога барав. Земав една сенка на Менхетен слична на таа, ќе видиме како ќе стои
@M.K.18 а на бел тен какво поубаво ќе стои нешто посветло или нешто како кафенкасто? Немам никогаш користено..