Девојки мислење за мат бронзерот на есенс ? И кој е подобар според вас тој мат или тој со светки? Јас имам многу светол тен и сите ми маваат на портокалово па изгледам како кловн, сакам да најдам некој со ладно кафена нијанса кој ќе изгледа природно... помош...
Мислам дека мат посветлиот ќе ти мава на портокалово, а потемниот не знам дали го произведуваат уште. Тој што е со светки незабележително свети, така што јас би ти го препорачала тој.
Девојки денес купив бронзер од Gosh од парфимериитр на еликсир 500 денари го земав, ЗНАЧИ УЖАС никогаш повеќе нрма да стапнам во нивните парфимерии катастрофална услуга, девојката што работеше таму појма си немаше за ништо и се каам за секој денар шѕо го дадов, реков накај кафено матирано, а тој мава на портокалово и дава изглед ко кловн, а второ поминат му е рокот и кога го отвофив митисаше на умрен глушец. ЗНАЧИ СТРАШНО, арам нека им е секој денар.
@Kitty23 Акo јa чувaш сметкaтa врaти им гo нaзaд кaкo смеaт дa продаваат прoизвoди сo пoминaт рoк или си имa инспекцијa јaви им се пријaви ги.. Јaс нa есенс гo кoристaм гoлемиoт без светки , и oк ми е гo кoристaм секoјден дa гo пoтрoшaм зaштo ќе ми се здoсaди не зa другo
@koritsaki од кај го купи тој на есенс бронзерот и колку пари? И ако може да ми кажеш да нр мава случајно на портакалово?
Како сте задоволни од овој бронзер? Баш некни го заприметив во дм, мислам дека беше околу 380 денари.
Oвoј е тoј брoнзер oд есенс , пa вака мене нa пoртoкaлoвo не ми мaвa , ми се дoпaѓa нa лице кaкo ми стoи инaку имa двa типa нa мoјoв пишувa lighter skin сигурнo имa и зa пoтемнa кoжa. Јaс oвoј oд грцијa гo земaв би требaлo и вo мк дa гo им и дa не е нaд 300 денaри. Пред oвoј кaкo брoнзер јa киристев сенкaвa oд есенс бaш имa тaквa бoјa кaквa штo бaрaш сo лaден тoн нo бaш oвие сенки ќе ги повлекуваат oд прoдaжбa види нештo дa не е oстaнaтo
Prezadovolna sum,ja imam najtemnata nijansa I super e za konturiranje a voedno I kako bronzer go koristev I pokraj temnata nijansa,celosno e mat I voopsto ne sodrzi portokalov podton
jas go koristam bronzerot na gosh i super e . prvo cenAta mu e 890 jas neznam kaj si go nasla tolku eftin sigurno mu bil rokot pominat.
Девојки јас го користам бронзерот на Deborah и сум презадоволна има супер пигментација лесно се нанесува цената е околу 400 денари од мене едено големо браво
Девојки, го има ли овој бронзер кај нас? Камената пудра на Римел ја убив од користење и мислам дека е единствен производ кој го немам сменето од средно школо. Овој бронзер изгледа прекрасно низ туторијалите, мислам дека веројатноста да ми се погоди е голема, ама одамна не ми текнало да проверам дали го има.
Долго време го користам бронзерот на Есенс Sun club и веќе е време да сменам па читав рецензии за Golden rose бронзерот Terracotta 103 дека е добра копија за Hoola од Benefit.
и јас овие денови сум по потрага на бронзер , го имам тој на Есенс дома ама на портокалово ми мава , бев да го пробам на Benefit Hoola ама и тој е ист ми мава на портокалово. На The balm Bahama mama бев го пробав , тој не мава на портокалово,ама е многу темен и мене дефинитивно не ми одговара. Сега или ќе го земам на NYX руменилото taupe идеален е за бронзер гледам многу и така го користат или на една грчка фирма Korres и тој некако ми фати ептен око @Quincy