Добар е, само зависи од тенот. Со некои пудри ми изгледаше супер, со некои портокалов... добрата страна е што ќе ти трае цела вечност, јас го користев цела година и го фрлив, а не беше ни до пола потрошен. За почетници е супер бидејќи не е многу пигментиран.
Ништо тогаш..Планирав да го пробам но барам нешто попигментирано..го имам на есенс sun club ама портокалов ми е многу..ми треба нешто на кафено..незнам кој да го пробам
Дали некој ги има коростено перлите од авон и во која боја затоа што сакам да ја земам најсветлата но не знам дали се пигментирани доволно
Јас ги имав најтемните. Воопшто не беа претемни, ниту портокалови. Убава топла кафе-нијанса. Пигментацијата е средна, лесно може да се надградува до посакуваниот интензитет. Ова ми е еден од омилените бронзери. Ги користев 2 години. Имам уште, но ми здосадија па ги тргнав.
Devojcinja a na aura bronzerot kontur mi 320 crn trkalezen so ogledalce ? Go ima nekoj probano ili samo mene mi e fejv za vek i vekova?
Ми треба мат бронзер кој ќе можам да го користам и за контурирање, но да не биде многу темен. Го користам триото на мејкап револушн, тоа со руменило, али ми е малце темно. И да не биде во палета, бидејќи еве во случајов на хајлајтерот уште му се читаат буквите, а бронзерот ми е скоро потрошен.
@Elence93 знам рече не палета, ама го имам истово и замисли прво "допрев дно" на хајлајт нијансата. Бронзерот има ладен подтон, иако на сликава не изгледа така, и супер е за контурирање. Посветлата е одлична за "baking" под очи, секојдневно ги користам и веќе си набавив залихи со оглед на тоа што тешко се наоѓа во dm оваа нијанса. Цената сега со попуст е 280 денари.
Dali nekoj go koristel ovoj bronzer ako moze da pise mislinje kako bev te li zadovolni kakvo e dali e mnogu temen dali e mat ili ne i da ne znaete koja mu e cenata?