Истиот ќе ти го предложев. Го користам година дена скоро само тој и ми е при кај сега. Го купив помалку од 300 ден, не знам дали беше на попуст тогаш.
Ама во Дм не сум забележала посебен штанд за Катрис, онака ли го има посебно, може слика од бронзерот?
Sun light. Не е многу пигментиран, па не можеш да згрешиш при нанесување, само може постепено да се надоградува.
Не се сеќавам точно на цената бидејќи купував повеќе работи.. sorry Го зедов од дм гтц јас искрено имам користено многу бронзери и баш сакам таков ефект како на сликата што си ја ставила, ретко кој ми се погодил, а од овој сум најзадоволна. Препрепремногу ми се свиѓа преприроден и пренежен изглед дава.. гледам многу и од бјути блогерките го користат
Сигурно има, во подобро снабдени. Јас не сум од ск, и го имам видено во дрогерии во мојов град, значи ск секако може да се најде
Ja koristam ovaa kamena pudra na Aura kako bronzer. Za razlika od nekoi sto sum gi koristela od Rimmel, Trend it up i Avon ovaj deluva najprirodnobez portokalovi fleki
Дали имате користено бронзер од Голден Роуз? Видов еден Bronzing Tera Powder, па ако некој го има користено да ми каже искуство.
Имам убав темен бронзер со светки, но не знам со што да го нанесувам за убаво да изгледа. Вие со што нанесувате бронзер?
Дали може да ми препорача некој бронзер за ептен светол тен а да не е баш матт? Сакам да е satin или dewy (да не е од Аура или Римел само) *Ако може до 800 денари
Девојки што е кажете за бронзерот на she, и која нијанса одговара за светол тен? Која е подобра опција esense или she?