Дали некоја од вас ја има црната палета за контур на Аура, јас ја имам и е многу слабо пигментирана мислам премалце остава боја, дали е само до мојата палета или сите се такви?
Го користам неколку месеци, не е премногу пигментиран што мене ми се допаѓа бидејќи може лесно да се надоградува. Многу лесно се бленда и не остава флеки.
-Wet n Wild color icon bronzer -Maybelline city bronzer -Rimmel natural bronzer Овие ги имам користено, најмногу ми се допаднал на wet n wild, ама и другите се супер опции
Искуство со овој бронзер ? И да ми препорачате некој што убаво се бленда и да е светло кафеав не помаранџаст ?
Ова ми е омилениот бронзер, многу лесно се бленда, не е премногу пигментиран што е одлично затоа што можеш полесно да работиш со него и да го надоградуваш без да се прават флеки.
Што ќе кажете за овие перли од Орифлејм на Gordani, гледам на попуст е околу 500/600 ден ? Дали е ептен брознено/ кафенишкаво или пак розево?
Овие ги имав многу порано, со нежно розевите ако е такво е нежно бебешко ќе се познава на светла кожа додека на темна не. Јас ги имав тие бронзените ок беа, бронзена боја.