Првиот на Есенс има да, горниот дел е светкав. На Аура и тој мислам има светки внатре ако @marama го има нека каже. А тој др на Есенс е чисто мат има има две ијанси за посветол и потемен тен
Од аура е добар овој или некоја од камените пудри, јас ја користам во број 314 и одлична ми е нијансата. Тој горе што е шарениот од Аура има многу светки и бојата не изгледа многу природно. Добар бронзер е и од Бел - Моделер, не е многу пигментиран, убаво се надоградува.
Девојки, ова е бронзена камена пудра. Дали некој знае како се нанесува?? На цело лице или само на образите, стварно не се разбирам, гледам некој ги нанесуваат на цело лице .
Девојки, на ова мислев, како сум ставила слика што нема врска, јас не знам . Девојки, ова е бронзена камена пудра. Дали некој знае како се нанесува?? На цело лице или само на образите, стварно не се разбирам, гледам некој ги нанесуваат на цело лице .
Јас нанесувам на места како за контура, ама нели по„раширено“ затоа што побледо е ова од озбилни контури и повеќе се блендира. Значи, почнувам најгоре од под јаболчница, блендирам надоле до средина на образот, онака како што најубаво изгледа на моето лице. Ставам на рамките на челото, на jawline и малку на врат. Оваа гледам е со светки, не знам како би изгледало на jawline. Еве некој пример, само што јас не правам контура, само бронзер користам и така ми е на тие места.
Ама Револушн многу тапа избор кај нас не сум го видела ова. Ништо нема на тој штандот освен сенки еден бронзер и руменило..