таман ја загледав и разбрав дека Кадим ќе умре.....на Алсат ја гледав последната епизода (од половина ја фатив) и Кадим беше во болница а Езо нешто му зборуваше и кога ја стави раката на нејзиниот стомак (бремена е значи) тој умре.... :/ (неубаво завршуваат овие турскиве )
Леле, жално значи... Мене ми е интересна серијата. А Езо е права лепотица. Само, на почетокот ми беше малце растегнато, некако... Додека Езо дојде до Кадим ептен растеглија...
Колку епизоди има серијава, знае некој? И зошто имало потреба Кадим да умре, цело време има некоја хумористична нота и на крај... без врска!
Спојлер Сепак, на You Tube кога го гледав Ezo final, на еден од коментарите пишуваше дека Кадим ќе остане жив и детето ќе се роди...
како тоа кога Кадим ќе умре во болницата јас ја гледав последната епизода и тоа езо неговата рака ќе му ја стави на нејзиниот стомак и така ќе заврши серијата
еве и јас гледав на YouTube ама не ми е јасно што ќе се слуши изгледа ќе умри еве го видеото http://www.youtube.com/watch?v=qngtt303eqU
Јас мислам дека ова не е крајот,можеби Сител ги нема докупено епизодите и ова го кладе како крај а ако е крај навистина тогаш поглуп крај амин
И јас ја видов последнава и ја побарав на нет и така завршува. Вистина многу глуп крај, јас додуше не ја ни гледав нешто многу ама крајов катастрофа.
Епа драги мои, турскиве серии не се Дизни бајки. Нема да си живеат среќно и заљубено до крајот на животот.
Не беше глупавото во тоа што умре Кадим туку како не довршена заврши требаше да кажат дали Езо ќе го роди бебето, дали Нур ќе му се смири на Балиага и барем можеа да се земат Меријем со Сејфо