Каков краај... Разочарување.. Ниту беше сигурно дека Кадим умре,ниту дека Бали ага се смири со Нур, ни дали Езо преживеа (нели рекоа можно е да умре и она) и дали го роди бебето, ни Мејрем дали се зема со Сејфо... Сварно глупости, СВАРНО!
Како на сред снимање да однамеле пари и ракле ај доста е од филмот. Никаков крај, барем Езо да го родеше бебето.
не ја гледав редовно серијава, ама имав начекано 2/3 епизоди и горе доле го знаев дејството... ама крајот кога го видов синоќа мило ми беше што не ја гледав серијата, бидејќи ќе ми беше криво за изгубеното време. По глуп крај не можеле да измислат.
Како и повејќето , и јас се разочарах од Езо , крај никаков . Па и не беше сигурно дека Кадим умре, само почна пулсот да му се намалува сепак имаше и минимални шанси да се спаси.ТО је то
Крајот заникаде беше.Ја гледав поснедната епизода баш дента си доов од одмор и гледам на рекламите кажуваат денеска последна епизода од Бунтовкичка и си викам ај ќе ја гледам.И кога видов на крај како плаче Езо на Кадим како пулсот му се намалува си викам зарем вака ќе заврши и кога гледам завршува епизодава и доле пишува КРАЈ НА СЕРИЈАТА и се смеаам си викам овие турциве везаа немаат за правење серии редко да видиш убава турска серија како Плачот на виолината и Бегство.
многу глупав крај барем да дадеа после некое време детето пораснато нур бремена ии тн а не самоо кадиим кадиим и Ајдее КРАЈ НА СЕРИЈАТА
Поглуп крај здравје..абе на што мислиле овие ајде така нека биде крајот ... а толку време ја следев ..потрошено време за ништо
Јас мислам дека ја прекинаа, немало интерес или незнам што, затоа така глупо заврши! иначе да, џабе толку гледање за што, умре само што се смирија глупости
Да не знаете како и е вистинското име на Елу? Таа пријателката на Езо во хотелот заедно работеа, и беше заљубена во Недим? Многу ми беше симпатична и слатка... Или па некое име од другите ликови на серијава?