Спојлер Да, ама кратко ќе им трае седењето таму. Наскоро Али пак ќе ги набрка сите на улица. Не го сфаќам оној дебилон Али...за кого бе бураз? За она ку*вено? Деца ти се бе глуп, деца...
Спојлер Сонер има помлад брат кој е многу болен и на кого докторите му предвидуваат уште една година живот. Е брат му учи во истото школо со Ајлин и се заљубил многу во неа. Брат му (Сонер) му ветува дека ќе направи се`за да стапат во контакт и да бидат заедно (Сонер тогаш всушност ја организираше забавата за да се запознае со Ајлин така што не беше ништо случајно). Но, тука проблемот е што тој не очекуваше дека ќе се затреска во Ајлин. Инаку и двајцата се сакаат, ама нема да имаат многу среќа...барем јас до каде што гледав.
па гледам сега нешто Спојлер ќе ја однесе во еден хотел, ко принцеза ќе ја гледа ќе и даде да избере каква облека сака, ќе ја дотераат малава инаку овој Aли како не му е срам, прстените од свадбата ги продаде, да и купи на дрољана прстен од 3000лири или 1200е. Kурва, па уште и кај брат му ја донесе, сиротка онаа бабата, за греотка, си отиде од дома. A онаа жена му на брат му, како сака да ја копира Kаролин, и таа почна шноли по главата да става
Све е тоа лицемерие ... Спојлер ќе видиш сеа скоро коа ќе добие курвево сомнителен повик од Холандија како ќе и` се стресат на оваа гаќите, нема да сака да ја види, ќе креска „Не ја сакам женава у куќава“
Спојлер Оваа е тежок измамник. У Холандија имала дечко Иранец (Екбер) и од него уствари знае турски, и двајцата се криминалци (финансиски највише ), само што типов заврши во затвор а таа се извлече, сеа не знам точно дали она го наместила. Е сега типов е на слобода и и` се јавува да ја уценува за пари. А иначе опасен е, оваа се изненади како успеал да ја најде.
Осман: „Го видов татко ми со таа жена и се држеа за раце. Беа како мали деца (и ова проследено со неговата слатка насмевка).“
нешто ке му се случи на Али во епизодата во Понеделник така му е , кога наместо прекрасна сопруга се затрча по една кокета како што е Каролин кога и да е , ке се освести што му се случило и на колена ке ја моли Џемиле, ама може доцна да биде. жал ми е за децата што им се случува, ама браво за бабата ко да и е мајка на Џемиле а не свекрва.
Не ја гледам серијава ептен, али од реклами, малку кога сум ја фаќала, знам што се случува. Два пати сум ја изгледала целосно епизодата и два пати сум плачела. Не знам колку е добра серијава за моето здравје . Тоа малото Осман пак, ми е преслатко
Дали некој знае со кого ќе остане Берин на крајот,многу ме интересира. Јас повеќе би сакала да е со Хакан некако подобар ми е.Од се се откажува за неа а другиав не го може тоа,и плус женет е. Спојлер А Џемиле на крај ќе се венчава со тој рибарот и Али ќе дојде ќе и ја уништи свадбата.Ќе умрат двајцата мажи на крајот.
angelce1 I NA SITE DRUGI DA VI KAZAM DEKA SERIJAVA BURNI VREMINJA E VISTINA SVE DO TOCKA E VISTINITO SAMO SO RAZLICNI GLUMCI..OVA GO KAZUVAM BIDEJKI TATKO MI SE ZNAE SO REZISEROV NA SERIJAVA I E NAPRAVENA SERIJAVA SPORED NEGOVOTO DETSTVO
http://www.tvpaket.com.mk/tv/381-2012-04-13-22-00-23 еве чиво е гласчето на Осман. Доказ дека крушата под круша паѓа
Дали поради продолжениот викенд, екстра слободното време или желбата да не се помрднам од кревет, сериозно ја загледав серијава. Интересна е, продолжив да ја гледам на natabanu.com, таму има 28 епизоди но се подолги, една епизода трае околу час и половина. До 13та епизода сум и ми се допаѓа што работите брзо се случуваат, иако не сум фан на турски серии. И како бре Берин и Хакан? Берин и Ахмет 4evaaaaaa! Јас лично му се восхитувам на Ахмет како карактер, достоен е, горд и се бори за своите идеали (тоа е реткост во денешницава, а богами и во шеесетите). Спојлер Патем, Ахмет е оженет со онаа од Палестина само за таа да може да престојува во Турција на неопределен период затоа што е политички активист, не поради љубов. Како и да е, Берин на крај останува со Хакан Колку епизоди има серијава? Секаде се различно поделени, овде јас каде што ги гледам мислам дека една епизода е колку 2 или 3 на Сител. И каде ги гледате (ако ги гледате на нет)?