Мене баш ме интересира што крие Сонер дали има некоја ќерка или син инвалид, некако многу ми е таинствен а по тоа што гледам не ја сака Ајлин за себе, тој ја гледа како дете...
Не знам баш, ако е така зошто на последните епизоди кои се даваат (оригинал на турски) на екранот пишува sezon finali...мислам дека сега се емитува последната сезона во Турција. Еве пример Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=RuU4LcZofDk А и според Википедија има 2 сезони. A и според она што го ѕирнав, како да му се ближи крајот... Епа тоа јас го дробам во темана за врска со оженет. Каролин не ни помислила дека преземајќи го Али од Џемиле и децата, ќе го преземе и ќотекот и лошото однесување, не само статусот на негова сопруга. Ризикува да стане новата Џемиле, новиот Мете, се` во едно. Сега нема на кој друг така да се истура. Му заврши каваљерлукот
^^ Ок дечки фала на инфо Спојлер Да, тој е. Помалиот болен брат за кого уствари Сонер намерава да ја омажи Ајлин. Инаку на почеток си викав „блазе и` на оваа Ајлин, од сите деца најубаво ќе помине, ама ко шо глеам понатаму на сите ќе им биде поарно од на неа. Особено ме потресе делот коа ќе ментално ќе скрене. Спојлер Така мора да ја гледа заради она што му го ветил на брат му. Инаку веќе е заљубен во неа. Баш кога ќе и` понуди да се омажи за брат му и она коа ќе одбие, све ќе испокрши таму и ќе си замине, тој потрчкото што му е Сулејман ќе го праша „Сеа пиеш од мака или од мерак, затоа што нели имаш причина и да жалиш и да се радуваш“ во стил да не те сакаше немаше така да реагира што значи очигледно чувствата се обострани.
Не ја пратам серијава. Одвреме-навреме погледнувам. Овој Али неможам да го смислам, а ниту пак таа неговата Каролин. Осман ми е срцка. Преслкатко детенце!
Мете е интересен лик,а овој прчов како ли се викаше (тој што си ја зема Каролин дома) страшно многу ми се гади од него! И во претходиот филм „солзи на есента“ не ми беше симпатичен иако имаше улога на добар човек.Не му личи.Он си е прч што е многу агресивен и на чело како да му пишува “насилник“ Цркни!
Браво бе Али ама ја заеба оваа Куралина, знаев дека ќе ја повика Џемиле да и бара прошка а на бабичево абе ала да му е ама и кажа Да мило ми е, многу сум среќна А Мете Баш ми е жал, ама ја мислам дека дечково што се појави на џамот, не и маж или дечко на професоркава туку и е брат или некој роднина
Ајде од мене едно глупо питенце. Мете ќе си најде девојка, или стално ќе остане осамен? Леле, онаа ѓаолкана Амелиа ли беше, како беше,страшна е. Во серијава тажни ликовиве, да не ја знаете песната во позадина што ја даваа?
Теси не знам до каде си стигната со серијава и каде ја гледаш ама грешиш и за Берин и за Ајлин. Берин ќе се омажи со Хакан не од љубов туку Спојлер ќе ја уцени да се омажи за него за да го спаси Ахмет да излезе од државата. Ахмет ќе го нема 2 години, ќе и пиши на Берин да продолжи со животот но после две години се враќа во Истанбул. Ајлин се мажи за братот на Сонер за да избега од дома, скришно, но ќе остане бремена со Сонер, а братот ќе се убие кога ќе дознае дека неговара болест е неизлечива. Гледај ја серијата преубава е, а гуската курва Каролин како ќе го зафркне Али кога Спојлер ќе му ги земе парите. .
Cега нешто онака на пуш пауза Sирнав на јутуб ама ова за во иднина, Спојлер инаку Kако ќе се караат Aли и Kаролин, овој сите пари низ прозор ќе и ги фрли, ќе трча оваа како луда, да им ги зима парите на луѓето што си ги собрале кога се разлетаа кога ги фрли Aли. Aли ќе ја силува џемиле . A Mете и оној што се тепаат цело време у школо, славни фацки ќе станат, бенд ќе образуваат, на тв ќе ги има, толку видов
Знам тоа за Берин, ама сепак не ми е јасно Спојлер како после све што му има изнакажано на Хакан ќе има сила да прифати брак со него. А и овој Ахмет ми е за никаде, тој е можеби повеќе за обвинување во ситуацијава од неа. Ја искористи, спиеше со неа (иако се`уште не разведен) иако денес тоа не е голема работа тогаш било дефинитивно. Ќе и` рече продолжи со животот, а таа се жртвуваше за него, со него барабар по протести, чуда...шознам... од првпат ко го видов ми е грозна појава. Серијава е преубава, значи заедно со лисјата ми е дефинитивно омилена, дури можеби и малку повеќе од лисјата. Колку е све реално... А кажи ми Спојлер Мете ќе има некогаш нешто со наставничката? Со снаа ми имавме кладба за тоа , она вика дека гарант ќе имаат нешто, мада мене ми нема смисла. Оваа ќе се омажи за вереникот? Како ќе се разболи пошо видов дека е без коса во болница, не дека сакав да гледам унапред туку најдов една песна Мете шо ќе ја пее после шо ме бендиса (Аglaya, aglaya) Значи ептен ми е криво шо нз турски, ај серииве шо ќе ги разбирав, туку и самиот јазик е преубав, се топам кога ги слушам.
За прашањето ти пратив во ЛП одговор, а за јазикот, не знам што да ти кажам, освен дека јас сум против синхронизација. Не знаеш колку лесно се учи јазикот кога го слушаш.