Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Многу е по згоден Хакан,ама тоа е секогаш е така...

2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мене баш ме интересира што крие Сонер :?:
    дали има некоја ќерка или син инвалид, некако многу ми е таинствен
    а по тоа што гледам не ја сака Ајлин за себе, тој ја гледа како дете...

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    Не знам баш, ако е така зошто на последните епизоди кои се даваат (оригинал на турски) на екранот пишува sezon finali...мислам дека сега се емитува последната сезона во Турција. Еве пример

http://www.youtube.com/watch?v=RuU4LcZofDk

А и според Википедија има 2 сезони.

A и според она што го ѕирнав, како да му се ближи крајот...

Епа тоа јас го дробам во темана за врска со оженет. Каролин не ни помислила дека преземајќи го Али од Џемиле и децата, ќе го преземе и ќотекот и лошото однесување, не само статусот на негова сопруга. Ризикува да стане новата Џемиле, новиот Мете, се` во едно. Сега нема на кој друг така да се истура. Му заврши каваљерлукот :lol:

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489

5. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    Тоа ти е уште од 1 сезона и затоа пиши сезон финал зошто има и 2 сезона

6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    ^^ Ок дечки фала на инфо :)

Да, тој е. Помалиот болен брат за кого уствари Сонер намерава да ја омажи Ајлин.

Инаку на почеток си викав „блазе и` на оваа Ајлин, од сите деца најубаво ќе помине, ама ко шо глеам понатаму на сите ќе им биде поарно од на неа. Особено ме потресе делот коа ќе ментално ќе скрене.

Така мора да ја гледа заради она што му го ветил на брат му. Инаку веќе е заљубен во неа. Баш кога ќе и` понуди да се омажи за брат му и она коа ќе одбие, све ќе испокрши таму и ќе си замине, тој потрчкото што му е Сулејман ќе го праша „Сеа пиеш од мака или од мерак, затоа што нели имаш причина и да жалиш и да се радуваш“ во стил да не те сакаше немаше така да реагира што значи очигледно чувствата се обострани.

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Не ја пратам серијава. Одвреме-навреме погледнувам. Овој Али неможам да го смислам, а ниту пак таа неговата Каролин. :puke: Осман ми е срцка. Преслкатко детенце! :inlove:

8. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Мете е интересен лик,а овој прчов како ли се викаше :^) (тој што си ја зема Каролин дома) страшно многу ми се гади од него! :puke: :puke: И во претходиот филм „солзи на есента“ не ми беше симпатичен иако имаше улога на добар човек.Не му личи.Он си е прч што е многу агресивен и на чело како да му пишува “насилник“ :^) Цркни! :devil:

9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Браво бе Али :clap: ама ја заеба оваа Куралина, знаев дека ќе ја повика Џемиле да и бара прошка
    а на бабичево абе ала да му е ама и кажа
    Да мило ми е, многу сум среќна :rofl:

А Мете :( Баш ми е жал, ама ја мислам дека дечково што се појави на џамот, не и маж или дечко на професоркава туку и е брат или некој роднина

10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ајде од мене едно глупо питенце.
    Мете ќе си најде девојка, или стално ќе остане осамен? :^)

Леле, онаа ѓаолкана Амелиа ли беше, како беше,страшна е.
    Во серијава тажни ликовиве, да не ја знаете песната во позадина што ја даваа? :)

11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.657
    Допаѓања:
    121.980
    Теси не знам до каде си стигната со серијава и каде ја гледаш ама грешиш и за Берин и за Ајлин. Берин ќе се омажи со Хакан не од љубов туку
    ќе ја уцени да се омажи за него за да го спаси Ахмет да излезе од државата. Ахмет ќе го нема 2 години, ќе и пиши на Берин да продолжи со животот но после две години се враќа во Истанбул. Ајлин се мажи за братот на Сонер за да избега од дома, скришно, но ќе остане бремена со Сонер, а братот ќе се убие кога ќе дознае дека неговара болест е неизлечива.
    Гледај ја серијата преубава е, а гуската курва Каролин како ќе го зафркне Али кога
    ќе му ги земе парите.
    .

12. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    Мете милам дека ке е заедно со професорката...

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Cега нешто онака на пуш пауза Sирнав на јутуб ама ова за во иднина,
    инаку
    Kако ќе се караат Aли и Kаролин, овој сите пари низ прозор ќе и ги фрли, ќе трча оваа како луда, да им ги зима парите на луѓето што си ги собрале кога се разлетаа кога ги фрли Aли.
    Aли ќе ја силува џемиле :puke: :puke: . A Mете и оној што се тепаат цело време у школо, славни фацки ќе станат, бенд ќе образуваат, на тв ќе ги има, толку видов :D

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    Знам тоа за Берин, ама сепак не ми е јасно
    како после све што му има изнакажано на Хакан ќе има сила да прифати брак со него. А и овој Ахмет ми е за никаде, тој е можеби повеќе за обвинување во ситуацијава од неа. Ја искористи, спиеше со неа (иако се`уште не разведен) иако денес тоа не е голема работа тогаш било дефинитивно. Ќе и` рече продолжи со животот, а таа се жртвуваше за него, со него барабар по протести, чуда...шознам... од првпат ко го видов ми е грозна појава.

Серијава е преубава, значи заедно со лисјата ми е дефинитивно омилена, дури можеби и малку повеќе од лисјата. Колку е све реално...

А кажи ми
    Мете ќе има некогаш нешто со наставничката? Со снаа ми имавме кладба за тоа :lol: , она вика дека гарант ќе имаат нешто, мада мене ми нема смисла. Оваа ќе се омажи за вереникот? Како ќе се разболи пошо видов дека е без коса во болница, не дека сакав да гледам унапред туку најдов една песна Мете шо ќе ја пее после шо ме бендиса (Аglaya, aglaya)

Значи ептен ми е криво шо нз турски, ај серииве шо ќе ги разбирав, туку и самиот јазик е преубав, се топам кога ги слушам. :rofl:

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.657
    Допаѓања:
    121.980
    За прашањето ти пратив во ЛП одговор, а за јазикот, не знам што да ти кажам, освен дека јас сум против синхронизација. Не знаеш колку лесно се учи јазикот кога го слушаш.

16. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ахмет и Берин спиеле заедно? :o

17. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    10.874
    да,ама мајка и ја виде и се налути дека нели женет е

18. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Кога спиеле заедно?

19. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Стварно и мене ме интересира??

Мете те сакам :* Алал да ти е како го пречука овој глупаков бравос :clap: :clap:

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Мете течаб бе се живо изнатепа :lol: