ахмет и берин ке отидат на еден протест ама ке се вратат порано ...ке отидат во неговата куќа и ке ја поминат вечерта заедно
Колку ми беше мило и драго, како Мете го претепа оноа педерчено, тоа нешто неописиво. Дури и стегав заби, се замислував дека јас сум Мете, и како го шлапам.
Мете допрва ќе млати и крши по серијава Него дај некој нека ми каже дали ќе биде со професорката? Јас сум до Спојлер делот кај што она прифаќа да се омажи за свршеникот иако не го сака, ама Мете ќе го види на една свирка со друга и утредента ќе ѝ каже на професорката. После што ќе се случи?
Навистина Мете и Енџи ќе бидат заедно? Не ми се допаѓа тоа, не ми личи...би можел да најде некое фино и добро девојче. Ептен е повозрасна професоркава, и не ми личат... Вистина дека љубовта нема граници, Мете се заљубил, ама тоа ептен глупо го направиле, или пак не би било интересно со некое девојче, па си рекле ајде да вметниме некоја вообичаена ситуација од школо. Јас мислам дека професорката е крива, не требаше да му дава лажна надеж, ама и Мете многу очекуваше... Браво за тоа што го претепа оној, па кој е тој што се занесува? Си има свој живот, и нека си го живее, а не да се сити на маките и проблемите од другите, ццц. Бре,бре што ќе се случува понатаму, цц... јас немам време да го гледам на ју тјуб, ама се се дознава од почеток, и нема да ми биде интересно. Ама, сепак друго е напишано, друго е на ТВ, кој знае нешто ново нека кажува.
Спојлер Овој ќе биде возрасниот Османhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOXuIDIu1aKiz8SUy5u_YFyK45Mz0R5vfP27HB20uK1F1Wj5_Ed9ZEgvhL]
Спојлер чекај сакаш да ми кажеш дека ќе го раснеме осман дур не остаре??? да не стане серијава ко Mалата невеста
^^^^Епа не знам јас тоа. Ваму пишува Adult Osman Akarsu. Спојлер Или ќе го раснеме, или набрзина ќе си нарасне.
Спојлер Jас прочитав само кога ќе оди во школо, демек ќе запознае некое девојче ќе се заљуби, ама не мислев дека ќе го раснеме до стареење
ВО вторникот беше 70 тата епизода во Турција, таму Осман уште е малечко, тргнато во школо, така да не знам дали до крај ќе се појави. Инаку читав некаде дека всушност целата серија е базирана на животот на самиот сценарист. Мислам дека на сител страната ама не фаќај за збор. Знам само дека на македонски беше текстот.