ако просетас малку погоре по мислењата на темата ќе видиш дека се уште не е завршена серијата и дека се уште се снима!
http://www.youtube.com/watch?v=BCO1VjIA8v4 сега бро ја даваа песнава во филмов и ми текна дека некој ја бараше
Преинтересна ми е серијава..ама не ја гледам секој ден..неам време ..тоа е Иначе Осман е мало срце-душа...А пак Али го мрзам од дното на душава.. Идиот,манијак,насилник,кретен..им го зае*а животот на четирите деца па и на мајка му и на жена му..Па и таа Каролин толку ми е некако одвратна..или на нарадно кажано..ОРОСПИЧЕ Иначе најубав ми е Мете ,Осман ми е најсрце..Постарата сестра незнам како се вика али срце ..прегрижлива и преосетлива..А мајката пак е душа/злато од жена..најголем впечаток на силна,грижлива и мајчински тип на жена ми остави старата..Иако Али и е син,таа е од страна на правдата.. Срце е ..сеа 'малце' е грдичка али е ипак стара жена Иначе серијава е супер
Која глупача онаа берин место на хакан на ахмед му вика благодарам уфф како ме изнервира убаво му го плесна хакан на ахмед
Али на Берин и збори, што оди со женет човек. А извини неговата кокошка не оди со оженет човек со 4 деца? Пс: Повеќе сум за Хакан, ама многу ме изнервира.