Спојлер Како што имат пишувано мислам Нена дека пишуваше. Осман ќе се разболи и бидејќи во таа дупка ќе нема услови за живот Џемили ќе му го даде Осман и Али ќе ја повлече тужбата.
Колку искрено си кажа. Те поддржувам, срцка е целиот, посебно со очињата кога ке ги наполни со солзи мммм HAHA
во каква невоља ја свавила наставничката-полиција дома ке и дојде заради тоа што го крие Мете кутричка жена а цела нок на раката што му ја сечеше лисицата и на крај успеа да му ја извади и навистина ми е жал што ке почине(ако е тоа вистина) а оној Али заедно со Каролин ке ги видам од што ке живеат, и како ке го одгледуваат Осман што ке го одземат од Џемиле, ама ке свати ШТО е Каролин(убиец и ороспија прва класа) ама доцна ке му биде и донекаде го оправдувам Мете што сакаше да изгори татко му во куката, а излезе од неа заради мајка му душичка има собрано во себе револт од толку годишното малтретирање, што мислам дека најопасниот криминалец ке стане
Немој уопште да се чудиш. Баш е така во животов, како свој шо може да ти го за*бе животот, никој туѓ не може, тоа е чиста вистина. Да Спојлер а и плус за тоа што еден дебилен полицаец ќе го претепа Мете во затворот и мн ќе се исплаши ко ќе го види целиот таков крвав и фактички на некој начин ќе сака и двата сина да си ги спаси. Инаку оваа кокошката Каролин ќе го удри Осман и за нејзина несреќа Али баш тогаш ќе види и мислам дека тогаш ќе се сожали и ќе попушти за Осман да се врати кај Џемиле. Лее тогаш ќе бидат циркуси овој коа ќе викне оттаму, курвево како ќе почне да бега накај дома и ќе ја затвори вратата, oвој ќе чука на вратата а она ќе му вика нешо у стил „страв ми е да не ме тепаш“ И тогаш со цел памет нетачнава ќе му рече „па и ти си ги тепаш децата, не заборавај те имам видено како го тепаш Мете.“ Али најјако ќе биде коа ќе му рече „Пази како се понашаш со мене, ја не сум ти Џемиле“ и овој ќе и` го спушти „Стварно не си Џемиле“. Не верувам. Спојлер Откако ќе добијат позитивен одговор од судот на Мете казната-бркање од школо да му се ублажи во суспензија, тој нема да сака да се врати во школото, ама Инџи ќе го натера да се врати со поттикнување да оформи група и да се пријави да го претставуваат школото на државен натпревар зза музичари во кој победниците снимаат плоча. Мете ќе победи на натпреваров и оттогаш ќе стане популарен и ќе врти пара.За тоа дека ќе избегал од дома, не знам и не верувам.
Мене баш ми е жал што Инџи ќе умре Место неа треба да цркне онаа ороспијата Каролин и оној Али Kaко може да е толку клет ццц ги брка сопствените деца за да биде со ороспијата Ја па некњаа го жалам ко го фати инфарк абе таков не е за жалење остај го таму да цркне и сите ќе бидат среќни и задоволни
Во последно време, и тука и во темата за Срвајвер, само мрчам. Ама не сум ја крива, жими све. Оние двајцана Каролин и Али, ми иде така да ги зашлапам преку телевизор, ма не се свесни за тоа. А за тројкашката ситуејшн.. Ахмет-Берин-Хакан. Прво, бев за Хакан-Какан, затоа што ја одбрани, со тие извештаите, кога ја претресоа. После, бев за Ахмет, затоа што Хакан-Какан се испонаша кон него, демек имал пари, јакиот он, а пред татко му е бубачка. После бев за Хакан-Какан, кога дознав за бракот на Ахмет. Ама сега сум за Ахмет, затоа што Хакан-Какан.. епа немам некоја причина, ама за Ахмет сум! Ама овој Ахмет па, ко крава да му ја лижела косата. Колку само му беше убава бушава.
Добар виииииц...добарррр Ја да останам со некого другар како брат после такви Спојлер кхм сцени можда...можда...
Си ветив дека повеќе нема да гледам турски серии ама и оваа ја загледав, некако подобра ми се чини. После ова толку. Не можам да ја гледам на телевизија, работни обврски бла бла па ја гледам со српски превод, и ме интересира до која епизода точно се стигнати кај нас? Да не ги претицаат зошто ваму каде што гледам еднаш неделно ја поставуваат.
^а стигнати се до онаму кај што Мете сам ќе се предаде пред полицијата односно тоа вечер ќе се случува