Бурни Времиња (Öyle bir geçer zamanki)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 2 јануари 2012.

1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Џемиле ќе му го даде ли Осман на Али во замена да ја повлече тужбата против Мете?
    Знае некој?

2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Како што имат пишувано мислам Нена дека пишуваше. Осман ќе се разболи и бидејќи во таа дупка ќе нема услови за живот Џемили ќе му го даде Осман и Али ќе ја повлече тужбата.

3. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Леле душичка наставничката како се грижеше за Мете
    штета што ќе почине. :(

4. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    Како можам да ги гледам епизодите после 30та? :)

5. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    19

Колку искрено си кажа. Те поддржувам, срцка е целиот, посебно со очињата кога ке ги наполни со солзи мммм :) HAHA

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    ако те види од некоа страна Ибрахим паша, лелеее :x многу ке ти се налути да знаеш :D :rofl:

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Хахахахахахах Ибрахим ми е првиот маж, овај Мете втор ќе ми биде хахахахааха :*

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    во каква невоља ја свавила наставничката-полиција дома ке и дојде заради тоа што го крие Мете
    кутричка жена :worried: а цела нок на раката што му ја сечеше лисицата и на крај успеа да му ја извади ^_^ и навистина ми е жал што ке почине(ако е тоа вистина)

а оној Али :envy: :devil: :@ заедно со Каролин ке ги видам од што ке живеат, и како ке го одгледуваат Осман што ке го одземат од Џемиле, ама ке свати ШТО е Каролин(убиец и ороспија прва класа) ама доцна ке му биде :!:
    и донекаде го оправдувам Мете што сакаше да изгори татко му во куката, а излезе од неа заради мајка му душичка има собрано во себе револт од толку годишното малтретирање, што мислам дека најопасниот криминалец ке стане :x

9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    A дали е точно
    дека Мете ќе избегал,ќе станел многу богат и ќе се врател дома :^)

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    Немој уопште да се чудиш. Баш е така во животов, како свој шо може да ти го за*бе животот, никој туѓ не може, тоа е чиста вистина.

Да
    а и плус за тоа што еден дебилен полицаец ќе го претепа Мете во затворот и мн ќе се исплаши ко ќе го види целиот таков крвав и фактички на некој начин ќе сака и двата сина да си ги спаси.

Инаку оваа кокошката Каролин ќе го удри Осман и за нејзина несреќа Али баш тогаш ќе види и мислам дека тогаш ќе се сожали и ќе попушти за Осман да се врати кај Џемиле. Лее тогаш ќе бидат циркуси :lol: овој коа ќе викне оттаму, курвево како ќе почне да бега накај дома и ќе ја затвори вратата, oвој ќе чука на вратата а она ќе му вика нешо у стил „страв ми е да не ме тепаш“ :lol:

И тогаш со цел памет нетачнава ќе му рече „па и ти си ги тепаш децата, не заборавај те имам видено како го тепаш Мете.“ Али најјако ќе биде коа ќе му рече „Пази како се понашаш со мене, ја не сум ти Џемиле“ и овој ќе и` го спушти „Стварно не си Џемиле“.

Не верувам.
    Откако ќе добијат позитивен одговор од судот на Мете казната-бркање од школо да му се ублажи во суспензија, тој нема да сака да се врати во школото, ама Инџи ќе го натера да се врати со поттикнување да оформи група и да се пријави да го претставуваат школото на државен натпревар зза музичари во кој победниците снимаат плоча. Мете ќе победи на натпреваров и оттогаш ќе стане популарен и ќе врти пара.За тоа дека ќе избегал од дома, не знам и не верувам.

На kate-the-great и maca99 им се допаѓа ова.
  11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мене баш ми е жал што Инџи ќе умре :(
    Место неа треба да цркне онаа ороспијата Каролин и оној Али :@ :@
    Kaко може да е толку клет ццц ги брка сопствените деца за да биде со ороспијата
    Ја па некњаа го жалам ко го фати инфарк
    абе таков не е за жалење остај го таму да цркне и сите ќе бидат среќни и задоволни

На soledad му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Во последно време, и тука и во темата за Срвајвер, само мрчам. Ама не сум ја крива, жими све. :wasntme:

Оние двајцана Каролин и Али, ми иде така да ги зашлапам преку телевизор, ма не се свесни за тоа.

А за тројкашката ситуејшн.. Ахмет-Берин-Хакан.
    Прво, бев за Хакан-Какан, затоа што ја одбрани, со тие извештаите, кога ја претресоа.
    После, бев за Ахмет, затоа што Хакан-Какан се испонаша кон него, демек имал пари, јакиот он, а пред татко му е бубачка. |(
    После бев за Хакан-Какан, кога дознав за бракот на Ахмет.
    Ама сега сум за Ахмет, затоа што Хакан-Какан.. епа немам некоја причина, ама за Ахмет сум!
    Ама овој Ахмет па, ко крава да му ја лижела косата. Колку само му беше убава бушава. :wasntme:

13. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    Мете е најубав :inlove:

Прикачени фајлови:

На thelittle17, Fallin-ForHisSmile, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  14. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    Ја гледам убава е :)

15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    Добар виииииц...добарррр :D Ја да останам со некого другар како брат после такви
    кхм сцени
    можда...можда...

17. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Леле почнав и јас да го гледам. Многу е жален :( . Да не знае некој што ќе се случи на крај?

18. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    19
    уште по жален ке биде....гледај Османче многу ке страда.

19. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    101
    Си ветив дека повеќе нема да гледам турски серии ама и оваа ја загледав, некако подобра ми се чини. После ова толку. Не можам да ја гледам на телевизија, работни обврски бла бла |( па ја гледам со српски превод, и ме интересира до која епизода точно се стигнати кај нас? Да не ги претицаат зошто ваму каде што гледам еднаш неделно ја поставуваат.

20. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    ^а стигнати се до онаму кај што Мете сам ќе се предаде пред полицијата односно тоа вечер ќе се случува